Bim, Bam, Bom 2023

Bim, bam, bom, t’is tijd voor t’kampje, kom!

Zou de paasklok ook langskomen in Kids Adventure? Kom het alvast samen met ons ontdekken en wie weet liggen er eitjes verstopt op verschillende plekken. Knutselen, schilderen, spelen, grimeren zijn allemaal activiteiten die wij animeren.

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles


Anderen bekeken ook

Superhelden 2023

Superhelden 2023

Wie is jouw favoriete superheld? Naar wie kijk jij op? Deze week leren we jou alle kneepjes van het vak om een echte superheld te worden!

Tuur in de natuur 2023

Tuur in de natuur 2023

Tuur neemt ons mee in de natuur! We knutselen met dingen die we zelf halen in de natuur, we brengen een bezoekje aan de Brielmeersen, we leren over bloemetjes en bijtjes. Geen enkel moment om ons te vervelen! 


Kleuterdisco 2023

Kleuterdisco 2023

Heb jij het soms moeilijk als je lang moet stilzitten? Beginnen je beentjes snel te kriebelen bij het horen van muziek? Ben jij muzikaal aangelegd en hou jij ervan om te zingen en te swingen dan is dit kamp zeker iets voor jou.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...