Sportkampen

 Onze sportkampen zijn al meer dan 15 jaar het hart van Teamadventure. Kinderen tussen 3 en 14 jaar zijn elke schoolvakantie welkom voor een gezonde dosis sport overgoten met een avontuurlijke saus. Ons aanbod groeit elk jaar, net als ons team begeleiders. Teamadventure zorgt voor opvang voor én na het kamp.

 COVID-19

Afgelopen zomer hebben we alle geprogrammeerde kampen kunnen laten doorgaan. Dit in een aangepaste context en met heel wat extra maatregelen, maar we hebben de kinderen kunnen laten genieten van sport en avontuur. Dit deed ons als organisatie ook heel veel plezier.

Na de laatste verstrenging van de maatregelen (op 16 okt) hebben we besloten om de oorspronkelijk geplande dagkampen voor de herfst- kerst- en krokusvakantie te annuleren. De combinatie van meerdere indoorlocaties, het feit dat we die periode niet werken met weekkampen maar met dagkampen waarbij de samenstelling van de groepen dus dagelijks wisselt, maakt de organisatie in deze Covid-19 tijd te complex.

We bereiden ons nu reeds voor om vanaf de paasvakantie 2021 met een spetterend kampenaanbod te komen en hopen jullie allen dan te mogen verwelkomen.

Dank voor jullie begrip en hopelijk tot gauw eens op kamp! Hou jullie goed deze winter...

 

Blok weergave Lijst weergave

Sportkampen

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00. // Uitzonderlijke wijziging vanwege COVID-19: deze zomer geen warme maaltijd en aangepaste uren voor opvang (08u - 17u30) //

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...