SUP / kajak

Je kan bij ons terecht voor heel wat waterplezier vanuit het centrum van Deinze.

Onze watervloot bestaat uit 20 individuele SUP's (Stand Up Paddle board) en
7 keitoffe megaSUP's waar je met 6 tot 10 pers samen kan op varen. Jullie zijn maar beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-)
Nieuw in ons gamma sinds 2023 zijn de speed SUP's. Dit zijn lange smalle SUP's waar je met maximum 4 volwassenen of 6 personen (mix volwassenen en kinderen) kan op varen! Snelheid verzekerd.  

Ideaal ook voor de perfecte teambuilding of schooluitstap.

We beschikken eveneens over heel stabiele duokajaks waarmee we tot 50 personen het water op krijgen.

Je kan ook perfect verschillende "vaartuigen" combineren en onderweg eventueel wisselen.
Variatie troef!

Waar vertrek en aankomst?

Brielpoortbrug Deinze, Lucien Mathyslaan, 9800 Deinze
Centrale ligging, vlot bereikbaar, ruime gratis parking (Brielpoortparking) vlak aan het water.
Check hier onze locatie op google maps.

 

Hoe boeken?

We werken met een online boekingsysteem. Je kan dus meteen zien welke dagen (en uren) open staan om het water op te gaan.
Voor onze kajaks en individuele SUP's werken we vanaf 2024 met een nieuwe werkwijze. We hebben onze chalet aan het water uitgerust met een codeslot. Op die manier kunnen we onbemand gaan verhuren waardoor de momenten waarop jullie het water op kunnen veel ruimer geworden zijn. Concreet kan je nu van zonsopgang tot zonsondergang het water op ;-)

Je hebt de keuze tussen 3 tijdsloten:
voormiddag (tussen 8u en 12u) - namiddag (tussen 13u en 17u) - avond (tussen 18u en 22u)

De tijdsloten omhelzen dus steeds 4 uren maar je kan naar eigen keuze bepalen wanneer je start en hoe lang je op het water wil blijven.
Zolang je maar ten laatste op het einduur het materiaal mooi terug aflevert.

Op mooie drukke dagen zorgen we zeker en vast nog voor onze aanwezigheid om alles in goede banen te leiden.

Voor de verhuur van onze megaSUP's en speedSUP's zal dat sowieso nog steeds het geval zijn. 

 

Voor groepen vanaf 15 personen kan je ook telefonisch of via mail boeken of kijken we samen wat de beste opties zijn.

Voor groepsboekingen mag je ons dus altijd blijven contacteren (0476/28.34.16).

 

Heb je nog vragen? 

Check dan zeker even onze FAQ's (veelgestelde vragen) hieronder!

SUP op de Leie

SUP op de Leie

Ontdek de betoverende wereld van rust en avontuur op een stand-up paddleboard, beter bekend als de sup.

Deze populaire watersport is geschikt voor elke leeftijd en ieder niveau. Onze mooie en rustige Leie vormt het ideale decor voor een fantastisch avontuur op het water. We beschikken over een grote houten chalet vlak aan de steiger vanwaar jullie avontuur kan starten.

In de chalet kan je jouw SUP, peddel en zwemvest nemen. Er zijn ruime kleedhokjes aanwezig en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in onze lockers. Neem je toch graag iets mee op het water, dan kan dat zeker in één van onze waterdichte zakken.

We bezorgen jou de dag voordien via mail de code waarmee je toegang krijgt tot de chalet. Alle nodige info en instructiefilmpjes komen eveneens jouw richting uit zodat je goed geïnformeerd het water op kan.

Je kiest uit 3 tijdsblokken en kiest zelf het vertrekuur. Een tijdsblok duurt max 4 uren maar je hoeft die uiteraard niet helemaal te benutten, zolang je maar voor het einduur het materiaal terug ingeleverd hebt.

De kostprijs is afhankelijk van de gekozen tijdsblok.

voormiddag (tussen 8u en 12u): € 15 / SUP
namiddag (tussen 13u en 17u): € 17 / SUP
avond (tussen 18u en 22u): € 15 / SUP

megaSUP op de Leie

megaSUP op de Leie

We kunnen jullie niet alleen individueel het water opsturen op een SUP, maar ook in team. We beschikken in 2024 over 4 gloednieuwe “mega” SUPS waarop je met 6 tot 10 personen tegelijk kan varen. Er komt dus zeker wat teamwork bij kijken maar dolle pret is verzekerd!

Deze nieuwe megaSUP's hebben ons eigen uniek ontwerp, namelijk een cool spelbord om het plezier op het water zo mogelijk nog groter te maken.

Deze megaSUP's zijn door hun omvang enorm stabiel en bieden ruim de plaats om bv een lekkere picknick te voorzien voor onderweg ;-)

We voorzien voor iedereen uiteraard een peddel en zwemvest. We hebben de tijdsblokken dit jaar ook aangepast. Je kan nu standaard 3 uren weg met de megaSUP voor dezelfde prijs. Dit biedt zij die het wensen perfect de mogelijkheid om te varen tot het idyllische Astene Sas, daar iets lekkers te nuttigen en toch mooi op tijd terug in Deinze te zijn. 

De prijs per megaSUP voor 3 uren is € 150.

speedSUP op de Leie

speedSUP op de Leie

Omdat onze megaSUP's ongelooflijk populair waren de voorbije jaren hebben we opnieuw gezocht naar een leuk SUPboard waar meerdere personen samen op kunnen. Dit hebben we gevonden onder de vorm van de speedSUP. De naam zegt het zelf, de speedSUP is ontworpen om snelheidsrecords te breken. Hij is 6,7m lang en er kunnen 3 tot 6 personen op. Het is een fantastische manier om te werken aan de teamspirit en al zeker aan de teamcoördinatie ;-)

We beschikken over 5 “speed” SUPS waarop je met 3 tot 6 personen tegelijk kan varen. Er komt dus zeker wat teamwork bij kijken maar dolle pret is verzekerd!
Voor volwassenen raden we max 4 pers per speedSUP aan, voor een mix met kinderen kunnen we tot 6 gaan. 

Deze speedSUP's zijn veel minder breed dan onze megaSUP's en daardoor minder stabiel maar des te sneller en nog uitdagender.

We voorzien voor iedereen uiteraard een peddel en zwemvest. De prijs per speedSUP voor 3 uren is € 75.

duokajak op de Leie

duokajak op de Leie

Voel je helemaal bevrijd na een halve dag genieten op het water. Je heb rustig de tijd om te genieten van het mooie landschap. 

We beschikken over een grote houten chalet vlak aan de steiger in het centrum van Deinze van waarop jullie avontuur kan starten. Er is een ruime gratis parking (Brielpoort).

In de chalet kan je jouw SUP, peddel en zwemvest nemen. Er zijn ruime kleedhokjes aanwezig en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in onze lockers. Neem je toch graag iets mee op het water, dan kan dat zeker in één van onze waterdichte zakken.

We bezorgen jou de dag voordien via mail de code waarmee je toegang krijgt tot de chalet. Alle nodige info en instructiefilmpjes komen eveneens jouw richting uit zodat je goed geïnformeerd het water op kan.

Je kiest uit 3 tijdsblokken en kiest zelf het vertrekuur. Een tijdsblok duurt max 4 uren maar je hoeft die uiteraard niet helemaal te benutten, zolang je maar voor het einduur het materiaal terug ingeleverd hebt.

De kostprijs is afhankelijk van de gekozen tijdsblok.

voormiddag (tussen 8u en 12u): € 20 / duokajak (€ 10 pp)
namiddag (tussen 13u en 17u): € 24 / duokajak (€ 12 pp)
avond (tussen 18u en 22u): € 18 / duokajak (€ 9 pp)

Opgelet: je huurt steeds per duokajak (2 zitjes). Je kan er voor kiezen om kleinere kinderen (best tot max 6 jaar) mee te nemen als 3de opvarende tussen de twee zitjes in. Daar is bij onze duokajaks ruim de plaats voor. Deze hoef je bij reservatie niet te vermelden.

Teambuilding op het water

Teambuilding op het water

Ook als teambuilding zijn onze mega en speed SUP's zéér toegankelijk en in trek. Stand up paddling (SUP) is leuk, gezond en voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is een plank, peddel en water uiteraard. Anders dan de meeste watersporten is suppen makkelijk te leren en dus toegankelijk voor een breed publiek. 

We kunnen jullie als team het water opsturen, wat een ideale teambuilding activiteit is. Jullie zijn maar beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-). We beschikken over 5 “speed” SUPS voor gemiddeld 4 personen en 7 “mega” SUPS voor 6 tot 10 personen. 

Met deze speed en mega SUPs kan je ervoor kiezen om begeleid te worden door iemand van ons die jullie als teambuilding extra uitdagingen geeft! Enkele toffe, ludieke doe-opdrachtjes op de plank, een beetje competitie onderling, etc. Het ideale teamuitje! 

Schooluitstap op het water

Schooluitstap op het water

Teamadventure heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in het werken met scholen.
Onze locatie aan het water biedt ons nu ook de mogelijkheid om toffe watersporten aan te bieden vanuit het stadscentrum van Deinze.

Dit kan als alleenstaande activiteit, maar ook perfect in combinatie met een avontuurlijk aanbod op het land. Onze avontuurlijke uitvalsbasis in de Brielmeersen ligt immers op slechts 5 minuten wandelen van het water. 

Helemaal nieuw zijn onze speed en megaSUP's. Deze bieden niet enkel tonnen plezier op het water maar vormen ook nog eens de perfecte teambuilding voor jullie leerlingen.

Qua materiaal beschikken we over:

 • 20 individuele SUPs
 • 7 mega SUPs voor 6 – 10 personen
 • 5 speed SUPs voor gemiddeld 4 personen
 • 25 duokajaks voor 50 personen

Mogelijkheden genoeg dus!

Kajak

Onze kajaks zijn heel stabiele duokajaks. Zo ruim en stabiel dat je eventueel zelfs een derde persoon tussen de 2 zitjes kan meenemen.

Vaar je graag in een rechte lijn? Plaats je stuurman/vrouw dan best achteraan ;-)


megaSUP

Teamadventure beschikte reeds over 4 megaSUP's  die de voorbije jaren onze absolute toppers waren op het water. In 2024 komen daar 4 gloednieuwe megaSUP's bij met ons eigen uniek ontwerp, namelijk een cool spelbord om het plezier op het water zo mogelijk nog groter te maken.

Alle megaSUP's zijn meer dan 5m lang en 2m breed en er kunnen tot maximum 10 personen tegelijk op peddelen. Jullie zijn maar
beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-) 

Dé ideale outdoor teambuilding met de collega's of onder vrienden!

speedSUP

Omdat onze megaSUP's ongelooflijk populair waren de voorbije jaren hebben we opnieuw gezocht naar een leuk SUPboard waar meerdere personen samen op kunnen. Dit hebben we gevonden onder de vorm van de speedSUP. De naam zegt het zelf, de speedSUP is ontworpen om snelheidsrecords te breken. Hij is 6,7m lang en er kunnen 3 tot 6 personen op. Het is een fantastische manier om te werken aan de teamspirit en al zeker aan de teamcoördinatie ;-)

We beschikken over 5 “speed” SUPS waarop je met 3 tot 6 personen tegelijk kan varen. Er komt dus zeker wat teamwork bij kijken maar dolle pret is verzekerd!
Voor volwassenen raden we max 4 pers per speedSUP aan, voor kinderen (of een mix met kinderen) kunnen we tot 6 gaan. 

Deze speedSUP's zijn veel minder breed dan onze megaSUP's en daardoor minder stabiel maar des te sneller en nog uitdagender.

SUP

We beschikken over 20 SUP's van het merk AquaDesign.

Het zijn modellen die uitstekend geschikt zijn voor initiatie en scholing. Ze zijn behoorlijk breed en stabiel zodat een eerste SUP-ervaring meteen een schot in de roos is. 

We beschikken over 2 types, de IOTA is 305 cm lang en kan 135 kg aan. De SIGMA is 329 cm lang en kan tot 145 kg belasting gaan.

Bij het lange type kan je eventueel ook een kind meenemen en met 2 op de plank gaan. Kinderen tem 8 jaar kunnen bij ons gratis mee op de SUP-plank van een volwassene.


 • De natuur is onze beste vriend. We respecteren haar.
 • Goeie buren maken goeie vrienden: hou het stil waar mensen wonen.
 • Jullie mankracht heeft voorrang op motoren. Motorbootjes moeten wachten voor ons.
 • Toch stress-momentje? Op de knieën voelt de SUP veiliger.
 • Timing is everything: keer alsjeblieft op tijd terug.
 • Van je SUP vallen is géén excuus om te zwemmen. Dat mag niet in de Leie.
 • Mag ook niet: van bruggen springen. Het kan ook gevaarlijk zijn.
 • Iedereen start graag in een propere boot: neem je eigen afval mee.
 • De enige openbare aanlegsteiger is die aan Astene Sas!
 • Wie daar stopt : de gekke meneer is niet gevaarlijk. Wie bij hem verteert, wordt zijn beste vriend.

Neen hoor, helemaal niet. Onze duo kajaks zijn zeer stabiel, waardoor je al heksentoeren moet uithalen om te kantelen. Een klein beetje uitleg over hoe te peddelen en hopla, je kan het water op. Ervaring is niet nodig.

Neen hoor, helemaal niet. Ervaring is niet nodig. Je kan mits een korte uitleg onmiddellijk het water op. Dit kan – indien je je in het begin onzeker zou voelen – al zittend op de SUP of op je knieën. Dit hindert zeker niet in het vaarplezier en verhindert valpartijen.

Sportieve en sneldrogende kledij die nat mag worden en aangepast is aan het weer. Bij frisser weer bijvoorbeeld in joggingsbroek of legging. Bij warmer weer in short of zwemkledij. En dus T-shirt, trui of regenjasje, afhankelijk van het weer.

Een wetsuit is zeker niet verplicht, maar mag. Wij kunnen helaas geen wetsuits aanbieden.

Suppen doen we op blote voeten of met speciale waterschoentjes aan.

Een handdoek en reservekledij kan handig zijn en vooral jouw goed humeur!

Bij warm weer: zonnecrème, petje en zonnebril ;-)

Je waardevolle spullen die je niet nodig hebt, laat je beter thuis. Een gsm of fototoestel bijvoorbeeld kan je in een rugzak meenemen op het water. Steek deze in een ziploc zakje zodat ze zeker droog blijven.

Wij lenen jullie graag een waterdichte zak uit zolang onze voorraad strekt. In onze chalet aan het water zijn er enkele lockers waar jullie waardevolle voorwerpen veilig kunnen opbergen. 

Suppen is een watersport, dus er is een kans dat je nat wordt. De kans om in het water te vallen is echter niet groot. Het grootste risico ligt bij het op- en afstappen, wanneer een bootje passeert of wanneer je onderling tegen elkaar vaart. Maar bij twijfel kan je altijd op de knieën gaan zitten en op die manier een frisse duik vermijden.

Wij laten kinderen tem 8 jaar gratis meegaan, als ze geen kajak-zitje of individuele SUP in beslag nemen. Vanaf 9 jaar zijn de meeste kinderen zelfstandig genoeg om zelf te kajakken – samen in een duo-kajak met een volwassene – of te SUPPEN, enkel indien er ook volwassenen mee varen.

Absoluut! Kinderen tem 8 jaar kunnen gratis mee op de SUP-plank van een volwassene. In de kajak kunnen ze gratis mee als ze geen zitje innemen, maar dus in een duokajak, tussen 2 volwassenen in. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht), zonder meerprijs.

Dit kan vanaf 16 jaar, mits toestemming van de ouders/voogd. We verwijzen hiervoor ook graag naar de algemene voorwaarde over aansprakelijkheid.

In de prijs is alles inbegrepen wat je nodig hebt om te kajakken of te suppen:

 • SUP: stand up paddle board / peddel / leash (verplicht)
 • Kajak: kajak / peddel 
 • Voor beiden: zwemvest

Wij zetten de tijdssloten pas 30 dagen voordien open. Wij raden zeker aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje op het moment dat best voor jullie past. Je kan dit eenvoudig doen via deze website. Reservatie is wel enkel mogelijk in combinatie met online betaling.

Dit kan zeker, als er nog materiaal beschikbaar is. Via de online boeking heb je altijd zicht op de beschikbaarheid (zelfs last minute). Boek je de dag zelf, dan contacteer je ons best ook even telefonisch op +32476283416Mailen in dit geval is zeker niet de beste optie.

Tot 24 uur voor vertrek, kan u omwille van slecht weer kosteloos uitstellen naar een andere datum. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen op +32476283416.

Gelieve ons onmiddellijk op de hoogte te brengen wanneer u een plaats of volledige reservatie wenst te annuleren. Dit door een bericht te sturen of te bellen naar +32476283416, met vermelding van welke reservatie u wenst te annuleren, datum en reden tot annulering.

De annulering van een reservatie voor aanvang van de huurdatum, geeft slechts recht op terugbetaling van het betaalde bedrag indien de annulering minimum 4 dagen op voorhand, dus voor de datum van huur, gebeurt.

Wanneer u bijvoorbeeld heeft gereserveerd voor 8 personen, individuele SUPs. U heeft de reservatie gemaakt op maandag 10 mei, voor verhuur van de SUPs op zaterdag 23 mei. Als er twee personen minder zullen aanwezig blijken te zijn, dan betalen we deze 2 huurprijzen terug, enkel en alleen wanneer u dit ten laatste op 18 mei laat weten of telefonisch op +32476283416 of per email op dit adres info@teamadventure.be. Wanneer u op 20 mei of later annuleert, zal er geen terugbetaling zijn.

Er is geen probleem om een hond mee te nemen in de kajak of op de SUP. 

Wij voorzien geen specifieke formules voor verjaardagsfeestjes, noch begeleiding hiervan. Maar uiteraard staat het u vrij om x aantal planken te huren en zelf mee het water op te gaan. 

Indien jullie te laat aan de start zijn, zijn jullie nog steeds welkom, maar zal jullie tochtje op de Leie iets korter zijn. We houden immers graag het einduur aan zoals voorzien.

Indien jullie te laat terug zijn na jullie tochtje, dan kan er een "boete" worden aangerekend.