Sportkampen

Wat hebben we een topzomer achter de rug.

Dank aan al die honderden enthousiaste kinderen (en monitoren uiteraard) voor zoveel plezier.

We hopen jullie allen terug te zien in 2023.

Programma en inschrijvingen voor 2023 komen traditiegetrouw online op 1 dec.

_________________________________________________________________________________

Onze sportkampen vormen al 20 jaar het hart van Teamadventure. Kinderen tussen 3 en 14 jaar zijn tijdens de paas- en zomervakantie welkom voor een gezonde dosis sport overgoten met een avontuurlijke saus.

 

Waarom kiezen voor Teamadventure?

 

Monitoren: Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Ervaring: Onze organisatie heeft ondertussen al bijna 20 jaar ervaring in het organiseren in sportkampen.

Gadgets: Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure T-Shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...

Alle leeftijden: iedereen kan bij ons komen vanaf het jaar dat ze 3 worden tot de leeftijd van 14 jaar! Onze kleuters hebben een aparte locatie, Kids Adventure. De kinderen vanaf 7 jaar kunnen naar ons domein in de Brielmeersen komen.

Fun en beweging: Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Blok weergave Lijst weergave

Sportkampen

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...