Tuur in de natuur 2023

Tuur neemt ons mee in de natuur! We knutselen met dingen die we zelf halen in de natuur, we brengen een bezoekje aan de Brielmeersen, we leren over bloemetjes en bijtjes. Geen enkel moment om ons te vervelen! 


Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles


Anderen bekeken ook

Beestig geestig 2023

Beestig geestig 2023

Deze week wordt een beestig wijs kamp, niet alleen door de keitoffe monitoren en activiteiten, maar ook door de dieren bij wie we op bezoek gaan. We klommen al als een aap, we renden reeds als een paard en vlogen reeds als vogels doorheen de dag. Nu maken we ook tijd voor de geit, zijn we blij met de bij en wordt het plezant met de fazant.

Superhelden 2023

Superhelden 2023

Wie is jouw favoriete superheld? Naar wie kijk jij op? Deze week leren we jou alle kneepjes van het vak om een echte superheld te worden!

Op stap in de jungle 2023

Op stap in de jungle 2023

Zin om eens echt de aap uit te hangen of er uit te zien als een leeuw? Kom het samen met ons ontdekken, want het kan hier allemaal. We toveren onze speeltuin om naar een echt jungle dorp en maken er een super week van.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...