Kleuterdisco 2023

Heb jij het soms moeilijk als je lang moet stilzitten? Beginnen je beentjes snel te kriebelen bij het horen van muziek? Ben jij muzikaal aangelegd en hou jij ervan om te zingen en te swingen dan is dit kamp zeker iets voor jou.

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles


Anderen bekeken ook

Mooi weer vandaag 2023

Mooi weer vandaag 2023

Mooi weer wordt het zeker. Van welk seizoen houden jullie het meest? Zou het sneeuwen in de zomer? Worden jullie de nieuwe Sabine en Frank? 

We komen alles te weten over het weer deze week! 

Tuur in de natuur 2023

Tuur in de natuur 2023

Tuur neemt ons mee in de natuur! We knutselen met dingen die we zelf halen in de natuur, we brengen een bezoekje aan de Brielmeersen, we leren over bloemetjes en bijtjes. Geen enkel moment om ons te vervelen! 


Het circus komt 2023

Het circus komt 2023

We maken van de binnenspeeltuin een groot circus. Wie kan er al met ballen jongleren? Wie is er een echte clown in huis? Wie kan er goed een leeuw imiteren? Wie gaat er graag gaan kijken naar een circus? We maken er een super week van!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...