Team Olympic

2024, het jaar van de Olympische Spelen. Wij worden échte Olympische winnaars en dompelen ons onder in een mix van Olympische sporten. We brengen een dagje door op de atletiekpiste waar we de 10-kamp beoefenen, we testen ons "Olympisch zwembad" en nog zoveel meer. Schrijf snel in en wordt ook een Olympisch kampioen!

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

Onze opvang is iedere dag van 7u30 tot 9u 's morgens. Ook 's avonds is er opvang van 16u tot 18u.

Ieder kind krijgt een Teamadventure T-shirt.

Per seizoen krijgt uw kind ook één drinkfles.

Anderen bekeken ook

Let's dance

Let's dance

Bij 'Let's dance' hebben we een week vol dans en avontuur voorbereid, en we hebben voor iedereen wat wils. Of je nu een klassieke danser bent of een hiphopper of je hebt helemaal geen stijl, het maakt niet uit...  Zolang je maar graag danst!  Dans in combinatie met onze avontuurlijke activiteiten vormt in dit kamp de ideale mix! 


Teamadventure goes Savafoot

Teamadventure goes Savafoot

2 toppers, elk in hun domein, Teamadventure en Savafoot slaan de handen in elkaar! Een halve dag fun met ons eigen avonturenaanbod en een halve dag pure voetbaltraining op de nieuwe kunstgrasvelden in de Brielmeersen! De Savafoot trainer scherpt op een speelse manier onze voetbaltechnieken aan. Uiteraard werken we ook aan onze conditie met toffe proefjes en spelletjes. En naast de "potjes" voetbal, kan er geravot worden tijdens een "potje" lasershoot, een duik in ons mega tof zwembad of een oefening in het boogschieten! Wees gerust... we zullen moe zijn op het einde van de dag!

Meer info over onze "voetbalpartner" Savafoot: www.savafoot.be

100% Teamadventure

100% Teamadventure

Dit is het kamp waar kinderen gewoonweg niet genoeg van krijgen. We laten de zomerverveling verdwijnen en vervangen die door spannende lasershootwedstrijden, kletsnatte zwempartijen en zotte avonturen!! Klaar voor een zomerkamp waar we samen een onvergetelijke topweek gaan beleven?

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...