Teamadventure goes Savafoot

2 toppers, elk in hun domein, Teamadventure en Savafoot slaan de handen in elkaar! Een halve dag fun met ons eigen avonturenaanbod en een halve dag pure voetbaltraining op de nieuwe kunstgrasvelden in de Brielmeersen! De Savafoot trainer scherpt op een speelse manier onze voetbaltechnieken aan. Uiteraard werken we ook aan onze conditie met toffe proefjes en spelletjes. En naast de "potjes" voetbal, kan er geravot worden tijdens een "potje" lasershoot, een duik in ons mega tof zwembad of een oefening in het boogschieten! Wees gerust... we zullen moe zijn op het einde van de dag!

Meer info over onze "voetbalpartner" Savafoot: www.savafoot.be

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Onze opvang is iedere dag van 7u30 tot 9u 's morgens. Ook 's avonds is er opvang van 16u tot 18u.

Ieder kind krijgt een Teamadventure T-shirt.

Per seizoen krijgt uw kind ook één drinkfles.

Anderen bekeken ook

Team Olympic

Team Olympic

2024, het jaar van de Olympische Spelen. Wij worden échte Olympische winnaars en dompelen ons onder in een mix van Olympische sporten. We brengen een dagje door op de atletiekpiste waar we de 10-kamp beoefenen, we testen ons "Olympisch zwembad" en nog zoveel meer. Schrijf snel in en wordt ook een Olympisch kampioen!

Splash adventure

Splash adventure

Ben je klaar voor de natste, wildste en meest spetterende zomerweek ooit? 'Splash Adventure' is hier om de zomerhitte weg te spoelen met eindeloze waterpret, onvergetelijke avonturen op, rond en in het water.  

Bij 'Splash Adventure' is iedereen welkom om samen met ons te spelen, spetteren en de zomer tot een spetterend avontuur te maken. Schrijf je kind nu in voor een geweldige week vol waterpret en onvergetelijke momenten. We kunnen niet wachten om samen te plonsen in deze zomerse sensatie!

Teamadventure NATUURlijk

Teamadventure NATUURlijk

Het outdoor terrein van Teamadventure ligt in het prachtige provinciaal domein de Brielmeersen. We krijgen een unieke inkijk in het volledige park. We mogen mee met de dierenverzorger op zijn dagelijkse toer. De geitjes, pony's, ezels, ooievaars, herten, pauwen etc. zullen blij zijn met onze extra hulp. In onze NATUURlijk kampen in de zomervakantie helpen we ook graag mee bij het aanleggen en onderhouden van een moestuin! Fauna en flora dus! Maar natuurlijk genieten we ook van de avontuurlijke activiteiten zoals het zwembad, de buikschuifglijbaan, het boogschieten, etc. Een toffe combinatie voor al wie geniet van avontuur in de natuur.

Dit kamp wordt mogelijk gemaakt door een fijne samenwerking tussen Teamadventure en Provincie Oost-Vlaanderen.

 


WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...