Let's dance

Bij 'Let's dance' hebben we een week vol dans en avontuur voorbereid, en we hebben voor iedereen wat wils. Of je nu een klassieke danser bent of een hiphopper of je hebt helemaal geen stijl, het maakt niet uit...  Zolang je maar graag danst!  Dans in combinatie met onze avontuurlijke activiteiten vormt in dit kamp de ideale mix! 


Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Onze opvang is iedere dag van 7u30 tot 9u 's morgens. Ook 's avonds is er opvang van 16u tot 18u.

Ieder kind krijgt een Teamadventure T-shirt.

Per seizoen krijgt uw kind ook één drinkfles.


Anderen bekeken ook

100% Teamadventure

100% Teamadventure

Dit is het kamp waar kinderen gewoonweg niet genoeg van krijgen. We laten de zomerverveling verdwijnen en vervangen die door spannende lasershootwedstrijden, kletsnatte zwempartijen en zotte avonturen!! Klaar voor een zomerkamp waar we samen een onvergetelijke topweek gaan beleven?

Teamadventure NATUURlijk

Teamadventure NATUURlijk

Het outdoor terrein van Teamadventure ligt in het prachtige provinciaal domein de Brielmeersen. We krijgen een unieke inkijk in het volledige park. We mogen mee met de dierenverzorger op zijn dagelijkse toer. De geitjes, pony's, ezels, ooievaars, herten, pauwen etc. zullen blij zijn met onze extra hulp. In onze NATUURlijk kampen in de zomervakantie helpen we ook graag mee bij het aanleggen en onderhouden van een moestuin! Fauna en flora dus! Maar natuurlijk genieten we ook van de avontuurlijke activiteiten zoals het zwembad, de buikschuifglijbaan, het boogschieten, etc. Een toffe combinatie voor al wie geniet van avontuur in de natuur.

Dit kamp wordt mogelijk gemaakt door een fijne samenwerking tussen Teamadventure en Provincie Oost-Vlaanderen.

 


Splash adventure

Splash adventure

Ben je klaar voor de natste, wildste en meest spetterende zomerweek ooit? 'Splash Adventure' is hier om de zomerhitte weg te spoelen met eindeloze waterpret, onvergetelijke avonturen op, rond en in het water.  

Bij 'Splash Adventure' is iedereen welkom om samen met ons te spelen, spetteren en de zomer tot een spetterend avontuur te maken. Schrijf je kind nu in voor een geweldige week vol waterpret en onvergetelijke momenten. We kunnen niet wachten om samen te plonsen in deze zomerse sensatie!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...