Feestjes

 

Teamadventure is jouw ideale partner voor een avontuurlijk feestje.

Zoek je een originele activiteit voor jouw verjaardagsfeestje, een toffe namiddag met de vriendjes van de sportclub of een leuke alternatief en sportief communiefeestje, dan ben je aan het juiste adres.

Lasershooting? Of durf je onze poolfun aan?
We maken van élke gelegenheid 
een avontuurlijk topfeest.

Alle formules bestaan uit 2 uur avontuur. We hebben 2 formules van elk 2 uur:

* een laserfeestje (= 1 uur lasershoot + 1 uur een avonturenactiviteit uit ons gamma) of

* een avonturenfeestje (= 2 maal 1 uur een avonturenactiviteit uit ons gamma). 


De avonturenactiviteiten zijn boogschieten, poolfun, inflatable fun en onze birthday challenges. 

JE HEBT DE KEUZE UIT 2 TIJDSLOTEN: 
van 13u30 - 15u30 of van 16u tot 18u

 

Alle formules zijn mogelijk vanaf 7 jaar. Reserveren kan vanaf 8 kinderen. 
Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar.

Je kan deze feestformules boeken van april tem okt. 
We starten op 30 maart met de eerste feestjes voor 2024.

Boeken kan vanaf 1 februari 2024

 

AANTAL DEELNEMERS:

We vragen een minimum van 8 deelnemers. Indien jullie met minder zouden zijn, betalen jullie wel voor minimum 8 kinderen. Er is een maximum van 16 kinderen voor één begeleider, dus voor één feestje. Wensen jullie met meer dan 16 te komen, vragen we een tweede feestje te boeken. 

voor extra uitleg over de feestjes en de manier van reserveren, klik hier.

 

2024 - lasershootfeestje

2024 - lasershootfeestje

In deze formule kies je voor de combinatie van een sessie lasershoot en een spetterende avonturenactiviteit.

Iedereen wordt meegesleept in deze veilige en propere shooting game. Dit spel heeft niet als doel nog meer geweld in het leven te roepen, maar is een super upgrade van het eeuwenoude politie en dief-spelletje. Als team wordt je uitgedaagd om tactisch te spelen, om snel beslissingen te nemen en te handelen, gezien het gevaar om iedere hoek schuilt. Spanning, actie, snel lopen, goed mikken, het komt allemaal aan bod in onze lasershoot missies.

Daarnaast kan je kiezen uit onze avonturenactiviteiten: de poolfun, boogschieten, de birthday challenges of onze inflatable fun!

BOEKEN:

Om te boeken klik je op de link hieronder. Je duidt eerst het aantal deelnemers aan. Wijzigt dit aantal nadien nog, geen probleem, je kan ons dat altijd via mail laten weten (nascha@teamadventure.be). Het systeem zal jou voor de gekozen formule meteen alle beschikbare dagen en tijdsloten tonen.

2024 - avonturenfeestje

2024 - avonturenfeestje

In deze formule kies je voor de combinatie van twee spetterende avonturenactiviteiten. Je bent dus zeker van 2 uur dolle pret met je vrienden/vriendinnen.

Je hebt de keuze tussen:

* boogschieten: in deze shooting sport staat precisie, kracht en plezier centraal. Nadat we jullie de techniek hebben aangeleerd, mikken we naar verschillende objecten en spelen we gevarieerde wedstrijdjes

* poolfun: in ons vernieuwd zwembad begeleiden we jullie (bij mooi weer) doorheen een reeks toffe spelletjes - bij slecht weer bespreken we in samenspraak met jullie en volgens beschikbaarheid een alternatieve activiteit.

* birthday challenges: in ons vernieuwd avonturenbos dagen we jullie als team uit om samen te werken en te overleggen met elkaar om onze team-uitdagingen tot een goed einde te brengen. Vinden jullie de juiste balans als team op de reuzewip? Of bedenken jullie de beste strategie om onze reuzebal het juiste parcours te laten afleggen?

* inflatable fun: onze bliksem is een enorm hindernissenparcours als springkasteel. Klimmen, klauteren, glijden en stuiteren... Van stil staan is er geen sprake. Onze begeleider voorziet een paar toffe, afwisselende proeven. Bij regenweer kan deze activiteit niet doorgaan. We bekijken in samenspraak met jullie en volgens beschikbaarheid een alternatieve activiteit.

BOEKEN:

Om te boeken klik je op de link hieronder. Je duidt eerst het aantal deelnemers aan. Wijzigt dit aantal nadien nog, geen probleem, je kan ons dat altijd via mail laten weten (nascha@teamadventure.be). Het systeem zal jou voor de gekozen formule meteen alle beschikbare dagen en tijdsloten tonen.

Er is geen eten of drinken inbegrepen in de formule en er is geen bar meer op onze vernieuwde locatie. Jullie kunnen voor of na het feestje zeker terecht in de mooie cafetaria van het park de Brielmeersen, op 100 meter wandelen van onze locatie. Het is ook toegelaten om zelf een drankje of een versnapering te voorzien voor de kindjes en bij ons te nuttigen. Ter info, er zijn geen diepvries, frigo of microgolfoven beschikbaar. 

Gelieve zelf het afval terug mee te nemen en de ruimte proper achter te laten. Bovendien vragen we dat de voorziene uren van het feestje hierdoor niet in het gedrang komen. We vragen om maximum een half uur na het voorziene einduur, het feestje af te ronden. 

Als het weer het niet toelaat om de gekozen formule/activiteiten te beoefenen passen wij die activiteiten in overleg met jullie & in de mate van het mogelijke de dag zelf aan.

Bij extreem slecht weer kan je kosteloos annuleren of verplaatsen tot 3 dagen op voorhand.

Afhankelijk van jouw programma zijn er enkele spullen die best in je tas zitten:

  • sportieve kledij die tegen een stootje kan - aangepast aan het weer (bij iedere formule nodig)
  • vaste schoenen die in het water/de modder mogen (belangrijk bij poolfun en de birthday challenges)
  • zwemgerief - zwemkledij en handdoek (indien jullie kiezen voor poolfun)
  • reservekledij en -schoenen
  • een zak voor vuile of natte kledij

Schoenen zijn verplicht te dragen tijdens de activiteiten. Deze bieden de nodige bescherming tijdens het beklimmen van de hindernissen. Touwen en balken brengen vlug kleine sneetjes of wondjes aan. Het moeten ook vaste schoenen zijn zodat deze niet van de voet glijden wanneer je een stap in het slijk zet.

Neem dus zeker niet die nieuwe ballerina’s mee ;-)

Ook al kies je voor een droog programma, dus zonder poolfun, je wordt nog steeds nat bij slecht weer aangezien al onze ‘droge’ activiteiten zich afspelen in openlucht. Na een regenperiode kunnen kousen en schoenen vrij snel doorweekt zijn. Een paar droge kousen en schoenen in je tas is dus aan te raden.

Douches zijn er jammer genoeg niet. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de eventueel vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

 

Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.

Onze monitor komt de toegang openen 10 min voor aanvang. Mochten jullie iets vroeger aanwezig zijn vragen we om nog even geduldig te wachten terwijl zij alles klaar zetten voor jullie feestje.

Opgelet, we hanteren voor de feestjes een aparte toegang tot ons domein. Deze toegang bevindt zich vlak bij de speeltuin. Op die manier hebben wachtende kinderen zeker nog iets leuks om handen ;-) We hebben een handig filmpje gemaakt om de plaats van afspraak duidelijk te maken. Check hier het filmpje naar de ingang!

Op de dag zelf vragen we dat er steeds één volwassenen aanwezig is en blijft.

Deze hoeft niet actief deel te nemen of te begeleiden, maar je weet nooit dat er iemand gekwetst geraakt. Zo kan de aanwezige ouder zich over het kind ontfermen en de monitor bij de rest van de feestvierders blijven.

We hanteren voor de feestjes een aparte toegang tot ons domein. Deze toegang bevindt zich vlak bij de speeltuin in provinciaal domein De Brielmeersen. Op die manier hebben wachtende kinderen zeker nog iets leuks om handen ;-) We hebben een handig filmpje gemaakt om de plaats van afspraak duidelijk te maken. Check hier het filmpje naar de ingang!

Hou er graag rekening mee dat we de toegang pas openen 10 min voor aanvang van het feestje.

Zo hebben onze monitoren de tijd om alles klaar te zetten of om hun vorige feestje mooi af te ronden. 

waarom kiezen voor Teamadventure
feestjes

avontuur

Onze feestjes zijn één brok avontuur... Of het nu over een shooting game, onze zombiebeek of de bulls eye gaat, iedereen beleeft een tof avontuur!

super begeleiders

Onze begeleiders zijn ervaren rotten in het vak en zorgen voor een veilige en verantwoorde begeleiding van sport en spel plus uiteraard de onontbeerlijke dosis fun!

origineel en uitdagend

Onze feestjes zijn in de ruime regio zeer origineel door onze unieke activiteiten. Wil je net dat tikkeltje meer... Teamadventure zorgt ervoor!

top locatie

Gemakkelijk bereikbaar en vooral een super outdoor domein waar alle feestvierders hun energie kwijt kunnen.