Feestjes

Teamadventure is jouw ideale partner voor een avontuurlijk feestje voor jong én oud. Zoek je een originele activiteit voor jouw verjaardagsfeestje, dan ben je aan het juiste adres. Lasershooting? Paintball? Of een adventure trophy? Ons aanbod is breed genoeg om van élk feest een topfeest te maken.

We hebben voor de zomer 2020 gekozen voor aangepaste formules om toe te laten dat al het sportmateriaal tussendoor kan worden ontsmet. Onze nieuwe formules bestaan telkens uit 2 uur puur speelplezier.

Er zijn 3 feestformules waarbij je steeds de keuze krijgt uit 2 verschillende activiteiten.
Voor paintball moeten alle feestvierders 9 jaar zijn, de andere formules
zijn gegarandeerd dolle pret vanaf 8 jaar.
Reserveren kan vanaf 8 kinderen.
Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar.

Deze feestjes gaan door op onze outdoor locatie, Provinciaal domein de Brielmeersen. Een feestje boeken kan je hieronder doen. Kies de datum of formule uit en ga zo verder. Mocht je vragen hebben over onze feestjes kan je altijd mailen naar nascha@teamadventure.be 

 

We organiseren zowel in de zomer als in de winter avonturenfeestjes. Uiteraard is ons aanbod in de winter iets beperkter dan in de zomer.
Als alternatief in de winter hebben we ook een aanbod vanuit onze partnerlocatie, de binnenspeeltuin Kids Adventure. Van daaruit bieden wij verjaardagsfeestjes aan met een begeleide digitale zoektocht in de Brielmeersen. Er is aan de binnenspeeltuin ook een indoor shooting hall waar een lasersessie kan gecombineerd worden met een heerlijke pannenkoek en nog veel speelplezier in de speeltuin zelf.

Meer weten over deze feestjes? feestjes binnenspeeltuin Kids Adventure

 

 

 

Boek een outdoor feest

Klik op een van de groene vrije datums in de kalender, of kies een specifieke verjaardagsformule onder de kalender.

Op 18 SEPTEMBER 2016 zijn de volgende verjaardagsformules vrij.
Zomer 2020 Outdoor avonturenfeestje

Zomer 2020 Outdoor avonturenfeestje

Joepie! We kunnen nog steeds leuke feestjes houden voor jou en al je vrienden en vriendinnen. Weliswaar een beetje anders maar aan het plezier wordt er niet geraakt. 


Kies zelf de 2 leukste activiteiten uit en maak er zo een feestje van om nooit te vergeten. 

Afsluiten met een cool ijsje en op naar het volgende avontuur!

Zomer 2020 Lasershoot avonturenfeestje

Zomer 2020 Lasershoot avonturenfeestje

Joepie! We kunnen nog steeds leuke feestjes houden voor jou en al je vrienden en vriendinnen. Weliswaar een beetje anders maar aan het plezier wordt er niet geraakt. 

Dacht je dat Fortnite leuk was? Dit is nog veeeeel leuker. Verschillende games, verschillende gun modes, respawnen, ammo boxes, het zit er allemaal in. Je hoeft uiteraard geen expert te zijn, deze makkelijke maar superleuke geweren zorgen er voor dat iedereen onmiddellijk enthousiast is over dit spel.


Met een lasershoot avonturenfeestje kies je nog 1 andere activiteit en heb je 2 uur dolle pret met je feestvierders. Afsluiten met een cool ijsje. Of je terecht won, misschien was er wel een hacker, kunnen jullie erna met elkaar overleggen. 

Zomer 2020 Paintball avonturenfeestje

Zomer 2020 Paintball avonturenfeestje

Joepie! We kunnen nog steeds leuke feestjes houden voor jou en al je vrienden en vriendinnen. Weliswaar een beetje anders maar aan het plezier wordt er niet geraakt. 


Een feestje waar je ongelooflijk veel plezier kan beleven met je vrienden en vriendinnen, wie wil dat nu niet. Je speelt paintball met de feestvierders en kiest daarnaast jouw favoriete activiteit om het een topfeestje te maken. 
Je trekt je masker aan, een geweer vol verfballetjes speciaal voor kinderen en gaat langs de safetycontainer het speelveld in. Even oefenen hoe de geweren werken en dan neemt de spanning over. Probeer niet geraakt te worden en verover met je team de vlag. Of een spelletje waar iedereen het tegen iedereen opneemt. Spanning verzekerd. 

Afsluiten doen we met een cool ijsje. De verhalen over hoe je geraakt werd blijven de hele avond te horen. 

Lasershoot sessie

Lasershoot sessie

Zoek je een leuke activiteit  samen met je vrienden en vriendinnen? Een uur lasershoot is plezier verzekerd. De computer volgt de scores tijdens de verschillende spelletjes. 2 teams tegen elkaar, ieder voor zich, zombies en mensen... noem maar op. 

In de prijs zit enkel het spelen en de begeleiding. Drankjes of ijsjes kunnen aangekocht worden in de cafetaria. 

Paintball sessie

Paintball sessie

Veilig paintballen op jongerenmaat zonder dat je aan plezier en spanning inboet, dat kan bij ons. Onze paintball geweren schieten echte verfballetjes, maar dan wel zonder luchtdruk. 

Je trekt je overall en masker aan, een geweer vol verfballetjes speciaal voor kinderen en gaat langs de safetycontainer het speelveld in. Even oefenen hoe de geweren werken en dan neemt de spanning over. Probeer niet geraakt te worden en verover met je team de vlag. Of een spelletje waar iedereen het tegen iedereen opneemt. Spanning verzekerd. 

In de prijs zit enkel het spelen en de begeleiding. Drankjes of ijsjes kunnen aangekocht worden in de cafetaria. 

Boogschieten

Aan de hand van een pijl en een boog proberen we recht in de roos te schieten. Wie wordt de nieuwe Robin Hood van Teamadventure? 

Hindernissenparcours

Onze zombiebeek is een van onze meeste gekende activiteiten. De uitdaging blijft nog steeds om droog de overkant te bereiken.

Naast onze zombiebeek hebben we dit jaar een 2de parcours gebouwd. Dus vuil, nat en plezier blijven de kernwoorden van deze top activiteit!

(Niet aan GRS Gent)

Inflatable fun

Oud of jong, dat maakt niet uit als je op een springkasteel speelt. En wat voor springkastelen... De zotste attracties staan klaar voor uren speelplezier.

(Niet aan GRS Gent)

Interactieve Kegelfun

Dit spel omvat 10 kegels met daarop 10 lampen die sensoren bevatten. Daarbij horen 3 geprogrammeerde spelletjes en een digitaal scorebord.  De lampen geven licht in verschillende kleuren en volgorde. Doel is de juiste kleuren zo snel mogelijk te tikken en allerlei andere toffe spelvormen. Van stilzitten is hier geen sprake! 

Lasershoot

Net iets anders dan paintball maar minstens even leuk. Ook al vuur je geen paintballetjes af, je kan de anderen van veel verder afschieten met deze laserpistolen. Je ziet op je scherm wie je geraakt hebt, of (maar dat is dan minder) door wie je geraakt bent. Verschillende opdrachten waarbij je tactisch moet denken en vooral raak schieten. Plezier gegarandeerd zonder de verf. Ben je geraakt, dan maakt een luid signaal dat duidelijk voor iedereen.

(Niet aan GRS Gent)

Paintball

Spanning, actie, tactisch spelen, snel lopen, goed mikken, het komt allemaal aan bod in onze paintball missies.
Onze geweren zijn speciaal gemaakt voor kinderen. Ze werken niet op Co2-gas zoals de grote paintball geweren maar moeten manueel opgespannen worden. Er zit dus minder kracht achter de verfkogel. Dat wil echt niet zeggen dat de beleving ook maar een klein beetje minder zal zijn, integendeel.


Op ons paintball terrein spelen we na het uitleggen van de regels een 4-tal missies die je met je team zo goed mogelijk moet afwerken.
Een veiligheidsmasker en paintball pak zijn aanwezig.

(Niet aan GRS Gent)

Team Challenge

Jullie krijgen een aantal proeven die jullie als team zullen moeten afwerken. Leuke uitdagende proeven waarbij je bijvoorbeeld over de ladder moet met z'n allen, over een muur, zelf een brug bouwen.. 

Ja, zeker! De beslissing van het ministerie om sporten te laten doorgaan, is er niet zomaar gekomen. Hier is goed overlegd met de experten. Dit mits het hanteren van bepaalde protocollen. Teamadventure past deze toe in eer en geweten.

 • Je kind zal de richtlijnen omtrent bubbelvorming strikt moeten volgen en dus enkel bij de eigen groep van het feestje en de hem of haar toegewezen ruimtes blijven.
 • Je kind moet ook de handen blijven wassen.
  • Bij het begin en het einde van het feestje
  • Na een toiletbezoek
 • Hoesten en niezen doet je kind nog altijd in de elleboog. Of in een papieren zakdoekje dat hij/zij daarna weggooit in een vuilnisbak met deksel op.
 • Als jouw kind de jarige is en uitnodigt, mag jij met maximum één andere volwassene mee op het terrein. Gelieve daar ook de bubbelvorming te volgen en dus enkel bij de eigen groep van het feestje en de toegewezen ruimtes te blijven. Gelieve een mondmasker te dragen en de social distancing met andere ouders, kinderen, onze monitor, etc. te respecteren.
 • Als jouw kind uitgenodigd wordt, mag u niet mee op het terrein. U zet het kind af in de daarvoor voorziene “kiss & ride” zone en haalt hem of haar daar terug op, graag telkens stipt op het afgesproken moment. Bij het afzetten en ophalen, draagt u een mondmasker en respecteert u de social distancing met andere ouders, kinderen, onze monitor, etc.

Binnen die bubbel moet je kind geen anderhalve meter afstand houden. De activiteiten kunnen gewoon doorgaan met contact tussen de deelnemers van 1 bubbel. Binnen de bubbels wordt een onderscheid gemaakt tussen -12 en + 12 jaar met betrekking tot de intensiteit van het contact. Vanaf +12 jaar is er een hoger besmettingsgevaar. Daar wordt rekening mee gehouden bij de keuze van activiteiten. Ook in relatie tot externen wordt bij +12 extra aandacht geschonken aan social distancing en/of gebruik van mondmaskers.

Contact met mensen buiten de bubbel wordt vermeden. Bij het brengen en halen van de kinderen wordt toegang van ouders tot de locatie verboden en wordt er gewerkt met een “kiss & ride” zone. De ouders worden gevraagd om een mondmasker aan te doen en de social distancing tussen ouders, begeleiders, andere kinderen, … te respecteren.

We vragen binnen een week zoveel mogelijk dezelfde bubbel te behouden en je tot één activiteit te beperken. Wees je dus bewust van je verantwoordelijkheid na je activiteit: hoe meer sociale contacten naast je bubbel, hoe meer het risico vergroot. 

Meerdere groepjes van 20, elk steeds in aanwezigheid van 1 monitor, kunnen sporten op één locatie zolang de social distancing-regels gerespecteerd blijven en er dus voldoende afstand kan gehouden worden tussen deze bubbels in. Wij kunnen die afstand op ons terrein zeker garanderen. Bovendien hanteren we een max van 3 feestjes op hetzelfde moment.

Kinderen die in de vijf dagen voor het Teamadventure feestje ziek zijn (geweest) kunnen helaas niet deelnemen. Enerzijds omdat het kind anderen kan besmetten (ongeacht het over COVID-19 gaat of niet), anderzijds heeft het kind dan een verzwakt immuunsysteem waardoor het zelf ook vatbaarder is voor ziektes. 

Onze feestjes zijn vrij actief en sporten is uit den boze als je je ziek voelt, of recent ziek bent geweest. Sporters die koorts hadden, moeten na de koorts evenveel dagen als ze koorts hadden wachten om opnieuw te sporten. Concreet: als je drie dagen koorts had, wacht je nog eens drie dagen extra tot je weer sport. Pas op de zevende dag na de start van de koorts kun je opnieuw beginnen te sporten.

Wie COVID-19 heeft gehad, moet minimaal zeven dagen na diagnose rekenen alvorens opnieuw deel te kunnen nemen aan het feestje en reeds drie dagen klachtenvrij zijn.

Wie een besmet persoon binnen de eigen gezinsbubbel heeft (ouder, broer, zus...), kan pas deelnemen aan het feestje na 14 dagen, gerekend vanaf het laatste contact met de patiënt.

Kinderen die tot de risicogroep behoren, kunnen deelnemen mits een schriftelijke toestemming van de ouder, voogd of huisarts. Hoe weet je als je zoon of dochter tot de risicogroep behoort? De Ambrassade maakte in overleg met verschillende pediatrische beroepsverenigingen een niet-limitatieve lijst met de risicogroep bij kinderen. De lijst kan je hier raadplegen. Bij twijfel kan je steeds een huisarts contacteren die jou verder kan helpen.

Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de door de zombiebeek vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

Als het weer het niet toelaat om de gekozen formule/activiteiten te beoefenen passen wij die activiteiten in overleg met jullie & in de mate van het mogelijke de dag zelf aan.

Bij extreem slecht weer kan je kosteloos annuleren of verplaatsen tot 3 dagen op voorhand.

Afhankelijk van jouw programma zijn er enkele spullen die best in je tas zitten:

 • sportieve kledij die tegen een stootje kan
 • vaste schoenen die in het slijk mogen

Het zijn niet altijd supersportieve activiteiten die op het programma staan, maar het spreekt voor zich dat gemakkelijke kledij het meest geschikt is om alles vlot uit te voeren. De hindernissenparcours liggen boven een beek waar er naast veel water ook veel slijk op de bodem ligt. Voer je alles zonder problemen uit dan wordt er niets vuil. Bij een klein foutje echter…

Schoenen zijn verplicht te dragen tijdens de activiteiten. Deze bieden de nodige bescherming tijdens het beklimmen van de hindernissen. Touwen en balken brengen vlug kleine sneetjes of wondjes aan. Het moeten ook vaste schoenen zijn zodat deze niet van de voet glijden wanneer je een stap in het slijk zet.

Neem dus zeker niet die nieuwe ballerina’s mee ;-)

 • regenkledij, reservekousen en schoenen

Ook al kies je voor een droog programma, dus zonder hindernissenparcours, je wordt nog steeds nat bij slecht weer aangezien een groot deel van onze ‘droge’ activiteiten zich afspelen in openlucht. Na een regenperiode kunnen kousen en schoenen vrij snel doorweekt zijn. Een paar droge kousen en schoenen in je tas is dus aan te raden.

 • handdoek, reservekledij en schoenen en een zak voor vuile kledij

Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de door de zombiebeek vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

 

Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.

Helaas niet. De kinderen, die uitgenodigd zijn door de jarige, worden afgezet en opgehaald in de “kiss & ride” zone en door onze monitor naar zijn ruimte/bubbel gebracht. Ouders mogen niet mee op het terrein. Als de kinderen worden afgezet en opgehaald, vragen we dat de ouders een mondmasker dragen, als ze toch uitstappen.

Op de dag zelf vragen we dat er steeds één en nu omwille van de corona maatregelen maximum 2 volwassenen aanwezig zijn.

Deze hoeft niet actief deel te nemen of te begeleiden, maar je weet nooit dat er iemand gekwetst geraakt. Zo kan de aanwezige ouder zich over het kind ontfermen en de monitor bij de rest van de feestvierders blijven.

Jammer genoeg is onze bar door de corona maatregelen gesloten, maar jullie kunnen supporteren en genieten van de uitbundige sfeer van de feestvierders.

 • Handen worden verplicht gewassen of ontsmet voor en na de activiteiten.
 • Het gemeenschappelijk sportmateriaal wordt door ons ontsmet tussen groepen door. Zo hebben we de formules aangepast om toe te laten dat al het gedeelde sportmateriaal tussendoor kan worden ontsmet.
 • Per “feestjesbubbel” voorzien we een aparte ruimte waar de kinderen zich kunnen omkleden voor- en na de activiteiten. Hier krijgen ze ook hun ijsje eten aangeboden na de activiteiten. Bovendien krijgt elke bubbel een eigen toilet toegewezen.
 • + 12 jarigen houden 1,5 meter afstand.
 • - 12jarigen moeten de afstandsregels niet respecteren, zij mogen opnieuw vrij spelen en sporten.
 • De kinderen, die uitgenodigd zijn door de jarige, worden afgezet en opgehaald in de “kiss & ride” zone en door onze monitor naar zijn ruimte/bubbel gebracht. Ouders mogen niet mee op het terrein. Als de kinderen worden afgezet en opgehaald, vragen we dat de ouders een mondmasker dragen, als ze toch uitstappen.
 • Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.
 • Enkel van de jarige zelf, die uitnodigt, mogen er 1 of maximum 2 ouders/volwassen toezichters mee op het terrein. We vragen om tijdens deze aanwezigheid continu een mondmasker te dragen. We vragen ook om binnen de bubbel te blijven en dus geen andere ruimtes te gaan opzoeken.
 • Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om eventueel vuile kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

Onze bar zal tijdelijk gesloten blijven. Je zal bij ons dus geen drinken kunnen kopen tijdens een feestje. Het is jullie wel toegestaan eigen drank mee te brengen en bij ons te nuttigen. Wel vragen we dat de voorziene uren van het feestje hierdoor niet in het gedrang komen.