Feestjes

 

Teamadventure is jouw ideale partner voor een avontuurlijk feestje.

Zoek je een originele activiteit voor jouw verjaardagsfeestje, een toffe namiddag met de vriendjes van de sportclub of een leuke alternatief en sportief communiefeestje, dan ben je aan het juiste adres.

Lasershooting? Of durf je onze zombiebeek aan?
We maken van élke gelegenheid 
een avontuurlijk topfeest.

Alle formules bestaan uit 2 uur avontuur. We hebben 3 formules van elk 2 uur
waarbij we steeds 2 activiteiten uit ons aanbod combineren. En als afsluit smullen we van een heerlijk ijsje! 

JE HEBT DE KEUZE UIT 2 TIJDSLOTEN: 
van 13u30 - 15u30 of van 16u tot 18u

 

Alle formules zijn mogelijk vanaf 7 jaar. Reserveren kan vanaf 8 kinderen. 
Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar.

Je kan deze feestformules boeken van april tem okt. We starten op 1 april met de eerste feestjes voor 2023.

De boekingen voor deze feestjes worden open gezet op 1 maart 2023.

Klik hier om meteen een feestje te boeken of vind jouw ideale formule hieronder.

Meer info over deze feestjes en hoe te reserveren.

 

AANTAL DEELNEMERS:

We vragen een minimum van 8 deelnemers. Indien jullie met minder zouden zijn, betalen jullie wel voor minimum 8 kinderen. Er is een maximum van 16 kinderen voor één begeleider, dus voor één feestje. Wensen jullie met meer dan 16 te komen, vragen we een tweede feestje te boeken. 

 

Geen resultaten gevonden.

We hebben jammer genoeg geen douches meer. Als het weer het toelaat kunnen we de kinderen wel even afspuiten met de tuinslang. Zorg dus zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de door de zombiebeek vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

Als het weer het niet toelaat om de gekozen formule/activiteiten te beoefenen passen wij die activiteiten in overleg met jullie & in de mate van het mogelijke de dag zelf aan.

Bij extreem slecht weer kan je kosteloos annuleren of verplaatsen tot 3 dagen op voorhand.

Afhankelijk van jouw programma zijn er enkele spullen die best in je tas zitten:

  • sportieve kledij die tegen een stootje kan
  • vaste schoenen die in het slijk mogen

Het zijn niet altijd supersportieve activiteiten die op het programma staan, maar het spreekt voor zich dat gemakkelijke kledij het meest geschikt is om alles vlot uit te voeren. De hindernissenparcours liggen boven een beek waar er naast veel water ook veel slijk op de bodem ligt. Voer je alles zonder problemen uit dan wordt er niets vuil. Bij een klein foutje echter… Kiezen jullie voor paintball, is het risico op een verfkogeltje op je pak groot. De verf is weliswaar uitwasbaar, maar die zondagse tenue laat je toch beter in je kast.  

Schoenen zijn verplicht te dragen tijdens de activiteiten. Deze bieden de nodige bescherming tijdens het beklimmen van de hindernissen. Touwen en balken brengen vlug kleine sneetjes of wondjes aan. Het moeten ook vaste schoenen zijn zodat deze niet van de voet glijden wanneer je een stap in het slijk zet.

Neem dus zeker niet die nieuwe ballerina’s mee ;-)

  • regenkledij, reservekousen en schoenen

Ook al kies je voor een droog programma, dus zonder hindernissenparcours, je wordt nog steeds nat bij slecht weer aangezien al onze ‘droge’ activiteiten zich afspelen in openlucht. Na een regenperiode kunnen kousen en schoenen vrij snel doorweekt zijn. Een paar droge kousen en schoenen in je tas is dus aan te raden.

  • handdoek, reservekledij en schoenen en een zak voor vuile kledij

Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de door de zombiebeek vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

 

Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.

Op de dag zelf vragen we dat er steeds één volwassenen aanwezig is en blijft.

Deze hoeft niet actief deel te nemen of te begeleiden, maar je weet nooit dat er iemand gekwetst geraakt. Zo kan de aanwezige ouder zich over het kind ontfermen en de monitor bij de rest van de feestvierders blijven.

Onze bar is open en er kan een drankje gekocht worden. Het is ook toegelaten om zelf een drankje te voorzien voor de kindjes en bij ons te nuttigen.  Wel vragen we dat de voorziene uren van het feestje hierdoor niet in het gedrang komen en dat de gebruikte ruimte proper achtergelaten wordt. 

De kindjes krijgen een ijsje tijdens het feestje.

waarom kiezen voor Teamadventure
feestjes

avontuur

Onze feestjes zijn één brok avontuur... Of het nu over een shooting game, onze zombiebeek of de bulls eye gaat, iedereen beleeft een tof avontuur!

super begeleiders

Onze begeleiders zijn ervaren rotten in het vak en zorgen voor een veilige en verantwoorde begeleiding van sport en spel plus uiteraard de onontbeerlijke dosis fun!

origineel en uitdagend

Onze feestjes zijn in de ruime regio zeer origineel door onze unieke activiteiten. Wil je net dat tikkeltje meer... Teamadventure zorgt ervoor!

top locatie

Gemakkelijk bereikbaar en vooral een super outdoor domein waar alle feestvierders hun energie kwijt kunnen.