2024 - avonturenfeestje

In deze formule kies je voor de combinatie van twee spetterende avonturenactiviteiten. Je bent dus zeker van 2 uur dolle pret met je vrienden/vriendinnen.

Je hebt de keuze tussen:

* boogschieten: in deze shooting sport staat precisie, kracht en plezier centraal. Nadat we jullie de techniek hebben aangeleerd, mikken we naar verschillende objecten en spelen we gevarieerde wedstrijdjes

* poolfun: in ons vernieuwd zwembad begeleiden we jullie (bij mooi weer) doorheen een reeks toffe spelletjes - bij slecht weer bespreken we in samenspraak met jullie en volgens beschikbaarheid een alternatieve activiteit.

* birthday challenges: in ons vernieuwd avonturenbos dagen we jullie als team uit om samen te werken en te overleggen met elkaar om onze team-uitdagingen tot een goed einde te brengen. Vinden jullie de juiste balans als team op de reuzewip? Of bedenken jullie de beste strategie om onze reuzebal het juiste parcours te laten afleggen?

* inflatable fun: onze bliksem is een enorm hindernissenparcours als springkasteel. Klimmen, klauteren, glijden en stuiteren... Van stil staan is er geen sprake. Onze begeleider voorziet een paar toffe, afwisselende proeven. Bij regenweer kan deze activiteit niet doorgaan. We bekijken in samenspraak met jullie en volgens beschikbaarheid een alternatieve activiteit.

BOEKEN:

Om te boeken klik je op de link hieronder. Je duidt eerst het aantal deelnemers aan. Wijzigt dit aantal nadien nog, geen probleem, je kan ons dat altijd via mail laten weten (nascha@teamadventure.be). Het systeem zal jou voor de gekozen formule meteen alle beschikbare dagen en tijdsloten tonen.

Vriendjes uitnodigen op jouw feest?
Boek nu

Praktisch

Waar? Outdoor locatie Teamadventure, Stadionlaan 1

Wat voorzie je best? Sportieve kledij en schoenen die tegen een stootje kunnen, zwemgerief indien jullie kiezen voor de poolfun en reservekledij

Activiteiten die aan bod komen.

Deze formules interesseren je misschien ook

" Er is er 1 jarig... "

" Er is er 1 jarig... "

... hoera, hoera, hoera!

Onze basisformule voor een spetterend feest, met 1 drankje en 1 pannenkoek voor elke genodigde.

2024 - lasershootfeestje

2024 - lasershootfeestje

In deze formule kies je voor de combinatie van een sessie lasershoot en een spetterende avonturenactiviteit.

Iedereen wordt meegesleept in deze veilige en propere shooting game. Dit spel heeft niet als doel nog meer geweld in het leven te roepen, maar is een super upgrade van het eeuwenoude politie en dief-spelletje. Als team wordt je uitgedaagd om tactisch te spelen, om snel beslissingen te nemen en te handelen, gezien het gevaar om iedere hoek schuilt. Spanning, actie, snel lopen, goed mikken, het komt allemaal aan bod in onze lasershoot missies.

Daarnaast kan je kiezen uit onze avonturenactiviteiten: de poolfun, boogschieten, de birthday challenges of onze inflatable fun!

BOEKEN:

Om te boeken klik je op de link hieronder. Je duidt eerst het aantal deelnemers aan. Wijzigt dit aantal nadien nog, geen probleem, je kan ons dat altijd via mail laten weten (nascha@teamadventure.be). Het systeem zal jou voor de gekozen formule meteen alle beschikbare dagen en tijdsloten tonen.

" SuperCOOL "

" SuperCOOL "

Wij voorzien voor de jarige en alle genodigden een ijsje en 2 drankjes.De ideale formule voor de liefhebbers van een heerlijk ijsje!

" Hiep, hiep, hoera! "

" Hiep, hiep, hoera! "

Onze meest gekozen verjaardagsformule met 2 drankjes en 2 pannenkoeken. Smullen maar!

" Boem Patat! "

" Boem Patat! "

Frietjes voor het feestvarken en alle gasten! In deze formule zitten 2 drankjes inbegrepen. Wij zorgen bovendien na het vele spelen voor heerlijke frietjes met een frikandel voor iedereen. Aan tafel!

waarom kiezen voor Teamadventure
feestjes

avontuur

Onze feestjes zijn één brok avontuur... Of het nu over een shooting game, onze zombiebeek of de bulls eye gaat, iedereen beleeft een tof avontuur!

super begeleiders

Onze begeleiders zijn ervaren rotten in het vak en zorgen voor een veilige en verantwoorde begeleiding van sport en spel plus uiteraard de onontbeerlijke dosis fun!

origineel en uitdagend

Onze feestjes zijn in de ruime regio zeer origineel door onze unieke activiteiten. Wil je net dat tikkeltje meer... Teamadventure zorgt ervoor!

top locatie

Gemakkelijk bereikbaar en vooral een super outdoor domein waar alle feestvierders hun energie kwijt kunnen.