Sportlessen

Na het grote succes van onze bootcamp outdoor sessies, blijven we ook in de winter gaan! Koude, regen, een beetje modder... het houdt ons niet tegen!

Alle info vind je hieronder en boeken kan heel snel en eenvoudig via de "BOEK NU" knop. 

 

Bootcamp outdoor 'De winter door'

Bootcamp outdoor 'De winter door'

08/11/2022 - 14/02/2023

Tussen 8 november en 14 februari hebben we 13 dinsdagen waar we het beste van onszelf kunnen geven. De kerstvakantie is hierin niet meegeteld. Je koopt voor deze 13 weken een 10-beurten kaart. Je hebt al eens een week waar het niet lukt en met dit systeem is dat geen probleem. Is je kaart vol en zijn er nog trainingen over, ook dat kunnen we oplossen!

We gaan elke week de uitdaging aan om onze fysieke grens te verleggen in wat de ideale workout op uw maat wordt! Begeleid door een ervaren coach die het onderste uit de kan haalt om u te motiveren tot een sterkere versie van jezelf, mag u zich verwachten aan een workout op uw niveau waarin variatie en fun sleutelwoorden zijn!

Termen zoals pushups, mountainclimbers, squatjumps, lunges, plank, burpees, mobiliteit, animal flow, butterfly crunches, core stability en zoveel meer zullen voor u gedurende de reeks vertrouwd in de oren klinken en vooral bijdragen tot uw verbeterde conditie! De uitvalsbasis van Teamadventure te Brielmeersen Deinze biedt trouwens het perfecte kader om deze workouts te volgen!

Tot dan!

Waarom kiezen voor de Teamadventure
sportlessen?

professionele trainers

Onze geschoolde en gespecialiseerde trainers zorgen voor een héél toffe, originele, uitdagende en veilige sportervaring.

sport en spel

Sporten betekent niet alleen werken aan onze conditie en techniek, maar is vooral ook een bron van plezier! We zorgen voor afwisselende, toffe spelvormen om het fun-aspect zo groot mogelijk te maken.

top locaties

Het outdoor terrein van Teamadventure is groot, veilig en biedt toffe natuurlijke elementen om jeugd en volwassenen op sleeptouw te nemen. In de binnenspeeltuin Kids Adventure is het dan weer ideaal qua setting voor onze kleinsten te entertainen.

joviale sfeer

Wij scheppen er plezier in als we jullie zien genieten van het uurtje sport en spel. En ook voor de after-sportles kan er gezorgd worden ;-)