Sportlessen

Gezien de corona maatregelen zijn onze lessen even on hold gezet! We werken nog aan een ruimer aanbod voor jullie, dus hopelijk tot volgend jaar!

 

Freerunning

Freerunning

07/09/2020 - 19/11/2020

Hey, mijn naam is Victor. Ik ben 20 jaar en studeer musical aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Mijn studie vraagt veel tijd van mij dus veel vrije tijd heb ik niet. Maar de vrije tijd die ik wel heb, vul ik graag in om gemotiveerde en sportieve jongeren een beetje bij te leren over Freerunning/parkour.

Daarom ga ik samen met Teamadventure een reeks van 10 lessen FreeRunning geven!

Dus ben je geïnteresseerd om eens een nieuwe uitdagende sport te proberen? Dan sta Ik paraat om jullie daredevils te helpen bij het leren van freerunning/parkour!

Hopelijk zie ik JOU in mijn les!

Bootcamp outdoor

Bootcamp outdoor

07/09/2020 - 19/11/2020

In deze 10 weken durende lessenreeks gaan we elke dinsdag de uitdaging aan om onze fysieke grens te verleggen in wat de ideale workout op uw maat wordt! Begeleid door een ervaren coach die het onderste uit de kan haalt om u te motiveren tot een sterkere versie van jezelf, mag u zich verwachten aan een workout op uw niveau waarin variatie en fun sleutelwoorden zijn!

Termen zoals pushups, mountainclimbers, squatjumps, lunges, plank, burpees, mobiliteit, animal flow, butterfly crunches, core stability en zoveel meer zullen voor u gedurende de reeks vertrouwd in de oren klinken en vooral bijdragen tot uw verbeterde conditie! De uitvalsbasis van Teamadventure te Brielmeersen Deinze biedt trouwens het perfecte kader om deze workouts te volgen!

Tot dan!

The Teamadventure games

The Teamadventure games

07/09/2020 - 19/11/2020

Welke ouder heeft nog niet gedacht, als hij zijn zoon of dochter na een dagje Teamadventure kamp enthousiast hoorde vertellen over de zombiebeek of het lasershooten... "Dat wil ik ook wel nog eens doen"?! 

Nu kan het! Nu kunnen jullie als volwassenen eens beleven wat de kinderen op kamp van actie, spel en avontuur meemaken, maar dan op jullie "grote mensen" maat. Iedere week is er een andere activiteit voorzien, aangepast aan het weer. Een uurtje SUPpen, een stadsspel met zoektocht, onze shooting games zoals de lasershooting, de archery tag komen zeker aan bod, maar ook het hindernissenparcours, onze team challenges, een ware escape game en zoveel meer. 

Wie durft het aan om in de voetsporen van onze kinderen te stappen en onze Teamadventure Games te testen?!