Sportlessen

Na het grote succes van onze bootcamp outdoor sessies, blijven we ook in de winter gaan! Koude, regen, een beetje modder... het houdt ons niet tegen!

Alle info vind je hieronder en boeken kan heel snel en eenvoudig via de "BOEK NU" knop. 

 

Bootcamp outdoor eind augustus - oktober 2023

Bootcamp outdoor eind augustus - oktober 2023

29/08/2023 - 24/10/2023

Tussen de zomer -en herfstvakantie zijn er 8 dinsdagen die perfect zijn om een kortere lessenreeks aan te bieden van 8 bootcampsessies! We starten wel al op 29 augustus maar die les krijg je er gratis bij! Dus je betaalt voor 8 lessen maar krijgt er 9 voor in de plaats!

We gaan elke week de uitdaging aan om onze fysieke grens te verleggen in wat de ideale workout op jouw maat wordt! Begeleid door een ervaren coach die het onderste uit de kan haalt om jou te motiveren tot een sterkere versie van jezelf, mag je zich verwachten aan een workout op jouw niveau waarin variatie en fun sleutelwoorden zijn!

Termen zoals pushups, mountainclimbers, squatjumps, lunges, plank, burpees, mobiliteit, animal flow, butterfly crunches, core stability en zoveel meer zullen voor jou gedurende de reeks vertrouwd in de oren klinken en vooral bijdragen tot jouw verbeterde conditie! De uitvalsbasis van Teamadventure te Brielmeersen Deinze biedt trouwens het perfecte kader om deze workouts te volgen!

Tot dan!

Waarom kiezen voor de Teamadventure
sportlessen?

professionele trainers

Onze geschoolde en gespecialiseerde trainers zorgen voor een héél toffe, originele, uitdagende en veilige sportervaring.

sport en spel

Sporten betekent niet alleen werken aan onze conditie en techniek, maar is vooral ook een bron van plezier! We zorgen voor afwisselende, toffe spelvormen om het fun-aspect zo groot mogelijk te maken.

top locaties

Het outdoor terrein van Teamadventure is groot, veilig en biedt toffe natuurlijke elementen om jeugd en volwassenen op sleeptouw te nemen. In de binnenspeeltuin Kids Adventure is het dan weer ideaal qua setting voor onze kleinsten te entertainen.

joviale sfeer

Wij scheppen er plezier in als we jullie zien genieten van het uurtje sport en spel. En ook voor de after-sportles kan er gezorgd worden ;-)