SUPer fun

Het is ondertussen al een vaste waarde, dit kamp! Elke dag gaan we naar onze steiger aan de Brielpoortbrug en doen we een activiteit op het water, we SUP'en, raften, kajakken en zoveel meer, dit gecombineerd met onze beste activiteiten op ons domein in de Brielmeersen, gegarandeerd een topweek!

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Onze opvang is iedere dag van 7u30 tot 9u 's morgens. Ook 's avonds is er opvang van 16u tot 18u.

Ieder kind krijgt een Teamadventure T-shirt.

Per seizoen krijgt uw kind ook één drinkfles.

Anderen bekeken ook

Splash adventure

Splash adventure

Ben je klaar voor de natste, wildste en meest spetterende zomerweek ooit? 'Splash Adventure' is hier om de zomerhitte weg te spoelen met eindeloze waterpret, onvergetelijke avonturen op, rond en in het water.  

Bij 'Splash Adventure' is iedereen welkom om samen met ons te spelen, spetteren en de zomer tot een spetterend avontuur te maken. Schrijf je kind nu in voor een geweldige week vol waterpret en onvergetelijke momenten. We kunnen niet wachten om samen te plonsen in deze zomerse sensatie!

Team Olympic

Team Olympic

2024, het jaar van de Olympische Spelen. Wij worden échte Olympische winnaars en dompelen ons onder in een mix van Olympische sporten. We brengen een dagje door op de atletiekpiste waar we de 10-kamp beoefenen, we testen ons "Olympisch zwembad" en nog zoveel meer. Schrijf snel in en wordt ook een Olympisch kampioen!

Let's dance

Let's dance

Bij 'Let's dance' hebben we een week vol dans en avontuur voorbereid, en we hebben voor iedereen wat wils. Of je nu een klassieke danser bent of een hiphopper of je hebt helemaal geen stijl, het maakt niet uit...  Zolang je maar graag danst!  Dans in combinatie met onze avontuurlijke activiteiten vormt in dit kamp de ideale mix! 


WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...