Music maestro 2021

Muziek, muziek, muziek en nog eens muziek! We luisteren, zingen, leren verschillende muziekinstrumenten kennen en zijn de dirigent van ons eigen muziekweek. Op muziek kunnen we ook niet anders dan bewegen, dus doe die dansschoentjes alvast aan en schrijf je in voor een week knutselen, dansen en zingen op ons Music maestro kamp.  

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

Als het kriebelt moet je... 2021

Als het kriebelt moet je... 2021

We gaan actief bewegen en spelletjes spelen. Maar ook voor de creatievelingen staan er voldoende activiteiten op programma om naar hartelust te knutselen. Wie voelt de kriebels komen? Schrijf snel in!

Sprookjesfestival 2021

Sprookjesfestival 2021

Roodkapje, Klein Duimpje, Assepoester en de Gelaarsde Kat... ze komen ons bezoeken op dit feeërieke en betoverende kleuterkamp. We knutselen in thema, luisteren naar verhaaltjes, maar bewegen ook voldoende op sprookjesmuziek en doorheen toffe spelletjes! 

It's showtime 2021

It's showtime 2021

In ieder van ons schuilt een echte ster! In dit creatief kleuterkamp gaan we show geven... Muziek, dans, toneel, alles komt aan bod in dit gevarieerde kamp. We gaan zingen, dansen, knutselen, sporten en spelen. We geven het beste van ons zelf en zullen voor een weekje de grootste sterren zijn in Kids Adventure! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...