Sprookjesfestival 2021

Roodkapje, Klein Duimpje, Assepoester en de Gelaarsde Kat... ze komen ons bezoeken op dit feeërieke en betoverende kleuterkamp. We knutselen in thema, luisteren naar verhaaltjes, maar bewegen ook voldoende op sprookjesmuziek en doorheen toffe spelletjes! 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

De wereld rond 2021

De wereld rond 2021

2020 was een jaar van "in ons kot" blijven! In deze week kamp spreiden we onze vleugels en vliegen we de wereld rond. We ontdekken de wereldbol en knutselen in thema van reizen en ontdekken. Maar er komt ook muziek, dans, sport en spel aan bod. Willen jullie mee met ons op deze boeiende reis rond de wereld? Schrijf nu in! 

Music maestro 2021

Music maestro 2021

Muziek, muziek, muziek en nog eens muziek! We luisteren, zingen, leren verschillende muziekinstrumenten kennen en zijn de dirigent van ons eigen muziekweek. Op muziek kunnen we ook niet anders dan bewegen, dus doe die dansschoentjes alvast aan en schrijf je in voor een week knutselen, dansen en zingen op ons Music maestro kamp.  

3, 2, 1.... Actie! 2021

3, 2, 1.... Actie! 2021

Actie op de redactie! We maken een heuse filmset in zaal Souplex en spelen, knutselen en werken rond film. Wie droomt er niet om een echte filmster te worden! Schrijf je snel in en kom ons tof programma ontdekken. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...