De sprookjesboom

Er bestaan wel duizenden sprookjes. We kiezen er een aantal uit die we aan bod laten komen tijdens deze week vol spel en knutselplezier. Wie of wat we er mee doen houden we nog als verrassing. Doen jullie al een gokje welke sprookjes we deze week allemaal tegenkomen?

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu laatste plaatsen

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit

Anderen bekeken ook

Do, re, mi

Do, re, mi

Zingen, dansen, springen... als het maar goed klinkt. We laten ons leiden door muziek. Wie droomt ervan dirigent te worden? Of wie wil pianist zijn? Ook de dansers onder jullie kunnen helemaal zichzelf zijn in dit muzikaal kampje. 

Hoog in de lucht

Hoog in de lucht

Tijdens deze zomerweek, staren we hopelijk naar een blauwe lucht vol zonneschijn. Wat zien we in die wolk? Wat vliegt er allemaal voorbij? Wie gaat misschien met het vliegtuig op vakantie? Of wie droomt ervan om eens te vliegen, zo vrij als een vogel... Tijdens dit kamp vliegen we er samen in ;-)

Alle dagen feest

Alle dagen feest

Iedere reden is goed om een feestje te bouwen. Iedere dag is een gelegenheid om te vieren. Muziek, dans, knutselen en spelen in het deken van FEEST! Hou jullie dansbenen al maar klaar! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...