Hoog in de lucht

Tijdens deze zomerweek, staren we hopelijk naar een blauwe lucht vol zonneschijn. Wat zien we in die wolk? Wat vliegt er allemaal voorbij? Wie gaat misschien met het vliegtuig op vakantie? Of wie droomt ervan om eens te vliegen, zo vrij als een vogel... Tijdens dit kamp vliegen we er samen in ;-)

Vrienden meevragen op dit kamp?
Volzet wachtlijst

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit

Anderen bekeken ook

Iedereen kampioen

Iedereen kampioen

Iedereen is kampioen! Een kamp vol kampioenen. Ieder op zijn manier. Is jouw talent voetbal, bouwen, knutselen, zingen of springen? Het maakt niet uit... Iedereen is een winnaar. 

In wat blink jij uit?

De sprookjesboom

De sprookjesboom

Er bestaan wel duizenden sprookjes. We kiezen er een aantal uit die we aan bod laten komen tijdens deze week vol spel en knutselplezier. Wie of wat we er mee doen houden we nog als verrassing. Doen jullie al een gokje welke sprookjes we deze week allemaal tegenkomen?

Beestenboel

Beestenboel

Wat is jullie lievelingsdier? Heb je huisdieren? Welk geluid maakt een hond? Wat eten konijnen graag? We komen het allemaal te weten in deze beestige week! We spelen, zingen, dansen en knutselen rond het thema beestenboel!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...