Winter - we vieren 20 jaar!

WELKOM op onze TEAMADVENTURE WINTERBAR


Teamadventure bestaat 20 jaar, dat verdient een feestje! Een Teamadventure verjaardag kunnen we niet laten passeren zonder een feest vol spelletjes en avontuur.
Vier dagen lang (27 - 30 december) zijn er doorlopend gratis activiteiten voor jong en oud. 

Van een gratis spelletje lasershooting tot een familie wandelzoektocht in de Brielmeersen.

De activiteiten zijn doorlopend iedere dag van 14u-17u, je kan dus gelijk wanneer starten met een activiteit. Je kiest zelf of je één of meerdere activiteiten doet! 

 

Lasershooting

Gewapend ga je het bos in en help je jouw team tot de overwinning. 
Om het half uur starten we een nieuw spel, je kan dus zonder inschrijven meedoen met een spelletje lasershooting. Kinderen tegen elkaar, kinderen tegen de ouders... Alles is mogelijk! 

 

Familie wandelzoektocht 

Je kan tussen 14u en 17u doorlopend starten met onze wandelzoektocht in het provenciaal domein De Brielmeersen. Starten en eindigen doen we op ons domein. Een wandeling van ongeveer 2 kilometer met veel vragen, zoekopdrachten en foto's. Een opgeladen telefoon is hierbij wel een must. 

 

Kinder escape game

Een spel waarbij je als ouder kan genieten van onze winterbar terwijl je de kinderen op pad stuurt op ons domein. Jullie krijgen als ouder de opdracht en de kinderen krijgen een kaart van het domein. Zij gaan op basis daarvan op zoek naar verschillende raadsels, afbeeldingen... die ophangen rondom onze winterbar om de juiste oplossingen te vinden op het blad dat jullie aan jullie winterbar-tafel houden. Zo zijn de kinderen actief bezig en kunnen jullie genieten van een warm drankje en lekker hapje. 

 

Schattenjacht

Met onze metaaldetectoren ga je op zoek naar zoveel mogelijk goudmuntjes! Hoe meer goud, hoe meer plezier! 

 

Winterbar

Onze tent wordt omgetoverd tot een gezellige, warme winterbar waar jullie kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. 


HOPELIJK TOT DAN!