Kleuters on the move!

Wij bieden jullie kleuters een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van vaardigheden en een specifieke sporttak nog niet meteen herkenbaar is. Plezierbeleving staat centraal!

Tijdens uitdagende en vooral plezante bewegingssituaties komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien. Onze binnenspeeltuin Kids Adventure biedt de ideale, uitdagende en veilige omgeving om dit allemaal te beleven: klauter- en klimmogelijkheden genoeg! Bovendien werd er geïnvesteerd in een indoor kunstgrasveld, ideaal voor deze lessen. We maken het super leuk door telkens te werken rond een thema...  springen als een kangoeroe, bommen gooien als een echte piraat, etc. Een ideale uitlaatklep voor jullie kornuiten! 

Van 10u tot 11u verwachten we de jongsten (3 - 4 jaar)

Van 11u tot 12u verwachten we de oudsten (5 - 6 jaar)


Vrienden meevragen op dit kamp?

Praktisch

Wanneer? zaterdag voormiddag 

Voor wie? kleuters van 3 tot en met 6 jaar

Waar? binnenspeeltuin Kids Adventure, Bisschopstraat 6 te Deinze


WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...