Bootcamp outdoor 'De winter door'

Tussen 8 november en 14 februari hebben we 13 dinsdagen waar we het beste van onszelf kunnen geven. De kerstvakantie is hierin niet meegeteld. Je koopt voor deze 13 weken een 10-beurten kaart. Je hebt al eens een week waar het niet lukt en met dit systeem is dat geen probleem. Is je kaart vol en zijn er nog trainingen over, ook dat kunnen we oplossen!

We gaan elke week de uitdaging aan om onze fysieke grens te verleggen in wat de ideale workout op uw maat wordt! Begeleid door een ervaren coach die het onderste uit de kan haalt om u te motiveren tot een sterkere versie van jezelf, mag u zich verwachten aan een workout op uw niveau waarin variatie en fun sleutelwoorden zijn!

Termen zoals pushups, mountainclimbers, squatjumps, lunges, plank, burpees, mobiliteit, animal flow, butterfly crunches, core stability en zoveel meer zullen voor u gedurende de reeks vertrouwd in de oren klinken en vooral bijdragen tot uw verbeterde conditie! De uitvalsbasis van Teamadventure te Brielmeersen Deinze biedt trouwens het perfecte kader om deze workouts te volgen!

Tot dan!

Praktisch

Wanneer? dinsdagavond, van 19u15 tot 20u15

Voor wie? Allen vanaf 16 jaar

Waar? Locatie Teamadventure in het Provinciaal Domein de Brielmeersen te Deinze, Stadionlaan 1

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...