Bootcamp outdoor eind augustus - oktober 2023

Tussen de zomer -en herfstvakantie zijn er 8 dinsdagen die perfect zijn om een kortere lessenreeks aan te bieden van 8 bootcampsessies! We starten wel al op 29 augustus maar die les krijg je er gratis bij! Dus je betaalt voor 8 lessen maar krijgt er 9 voor in de plaats!

We gaan elke week de uitdaging aan om onze fysieke grens te verleggen in wat de ideale workout op jouw maat wordt! Begeleid door een ervaren coach die het onderste uit de kan haalt om jou te motiveren tot een sterkere versie van jezelf, mag je zich verwachten aan een workout op jouw niveau waarin variatie en fun sleutelwoorden zijn!

Termen zoals pushups, mountainclimbers, squatjumps, lunges, plank, burpees, mobiliteit, animal flow, butterfly crunches, core stability en zoveel meer zullen voor jou gedurende de reeks vertrouwd in de oren klinken en vooral bijdragen tot jouw verbeterde conditie! De uitvalsbasis van Teamadventure te Brielmeersen Deinze biedt trouwens het perfecte kader om deze workouts te volgen!

Tot dan!

Praktisch

Wanneer? dinsdagavond, van 19u15 tot 20u15

Voor wie? Allen vanaf 16 jaar

Waar? Locatie Teamadventure in het Provinciaal Domein de Brielmeersen te Deinze, Stadionlaan 1

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

Vernieuwend

Op ons gloednieuw terrein staan heel wat nieuwe, uitdagende activiteiten voor jullie klaar!

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...