We vliegen naar de maan 2019

Weet je al veel over de ruimte, maar wil je er nog véél meer over leren? Of wil je graag een echte astronaut worden? Dan is dit het perfecte kamp voor jou! Onze kleine ruimtevaarders verslaan vreemde ruimtewezens, ze maken een racket en leren van alles over de maan en alle andere planeten!  10 9 8 7 6 5 4 3 2 1, we zijn vertrokken voor een ‘M’aanzinnelijke week.

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Teamadventure drinkfles en T-shirt

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Kleuterdansen

Dansen staat wel bij elk kleuterkamp eens op de planning. Onze mini disco liedjes staan alvast klaar op de playlist. Natuurlijk dansen we ook in het thema van die week om op vrijdag onze dance moves te kunnen tonen aan mama, papa, oma, opa, ... Dit willen jullie toch zelf niet missen?

Avontuurlijke spelletjes

Bij mooi weer trekken we steeds naar buiten, want daar is het natuurlijk ook plezant. 
Het grasveld recht tegenover Kids Adventure is de perfecte locatie om verschillende spelletjes te spelen. Niet ver wandelen, ideaal om zich buiten uit te leven.

Daguitstap Brielmeersen

Een van onze topactiviteiten tijdens onze kampen. We stappen met ons groepje te voet naar de Brielmeersen waar de kids zich volledig kunnen uitleven. Voor we vertrekken checken we uiteraard of iedereen zijn Teamadventure t-shirt draagt + polsbandje met onze gegevens op. Zo zijn we goed herkenbaar. Deze activiteit valt altijd in de smaak op ieder kamp.

Al spelend leren

Veel spelletjes zijn niet alleen leuk maar brengen de kleuter ook nog iets bij. Sorteren per kleur, een beetje tellen of van klein naar groot. In een leuk jasje gegoten natuurlijk. Je zal je kleuter zien stralen. 

Beweegspelletjes

De lichamelijke ontwikkeling oefenen we met tal van leuke spelletjes. Een reuzeparachute om onder te kruipen, fijne kringspelen of kruipen als de dieren, ze gebruiken het ganse lichaam met plezier.

Knutselen

Afhankelijk van het sportkampthema worden de leukste knutselwerkjes gemaakt tijdens onze kampen. Knippen, lijmen, plakken, plooien,... maak al maar een plaatsje vrij in jullie huis om deze kunstwerken te etaleren.

Creatieve kleuters

We laten de creatieve geesten volledig los en helpen jullie kleuter zich uit te leven met verschillende knutselmaterialen:  wasco, kleurpotloden, vingerverf en nog veel meer...

Anderen bekeken ook

Op reis naar... 2019

Op reis naar... 2019

Pak maar jullie koffers want we gaan op reis! Naar waar? Dat komen we deze week te weten, wat we wel al weten is dat we iedere dag naar een ander land reizen. Een heuse wereldreis dus!

Klaar om te vertrekken? Dan zijn we weg!

In het oerwoud 2019

In het oerwoud 2019

Aan lianen slingeren, moerassen doorkruisen en met dieren praten, in het oerwoud maak je het allemaal mee. Hou jij van avontuur? Laat je dan helemaal gaan en kom ons oerwoud ontdekken! Word even gevaarlijk als een tijger of net zo behendig als een aap. Het oerwoud wacht op je …

Maak je spieren los 2019

Maak je spieren los 2019

Met je ogen kun je kijken en met je neus kun je ruiken, weet jij waar je al je lichaamsdelen voor kunt gebruiken? We nemen onze kleuters mee op ontdekkingstocht naar hun eigen lichaam door middel van sport en spel!

Wonderwaterwereld 2019

Wonderwaterwereld 2019

We nemen jullie 3 dagen mee naar een prachtige wonderwaterwereld diep in de zee. We leren de onderwaterdieren beter kennen en ordenen in groepen, we tellen met de oesterparels en spelen met de zeemeerminnen. We maken zeedieren met speeldeeg en waterparels. Afsluiten doen we met een spannend avontuur: 'op jacht naar de onderwaterschat'!

Doremi 2019

Doremi 2019

Dansen, springen, zingen en nog zoveel meer, dit komt allemaal aan bod deze week. De kinderen mogen helemaal zichzelf zijn of ze nu dirigent of danser(es) willen worden.

Alle ballen in het rond 2019

Alle ballen in het rond 2019

Springballen, voetballen, tennisballen, ... we vinden ballen in alle maten en kleuren. Deze week leren de kinderen ze allemaal kennen. We spelen verschillende spelletjes en doen verschillende sporten met de bal. We hebben zelf een reuzegrote bal waar we mee zullen spelen!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...