STEM jouw Avontuur af! 2021

Ben je nieuwsgierig naar hoe het komt dat die paintballetjes zo ver schieten? Los je graag technische problemen op? Droom je van je eigen pretpark of ben je een echte onderzoeker? Heb je zin om te experimenteren met een 3D-printer?

Twijfel dan niet en schrijf je in voor het STEM-kamp! Ontdek de wonderlijke wereld van wetenschap en technologie en steek de handen uit de mouwen. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics maar ook nog veel meer dan dat! Het is ook een combinatie van Samenwerken, Talenten ontdekken, Ervaringen opdoen en Maken. Het wordt een rollercoaster vol boeiende workshops. Dit in combinatie met de avontuurlijke activiteiten van Teamadventure zoals de zombiebeek, de lasershooting, de buikschuifglijbaan, etc. Een voltreffer voor alle uitvinders en doeners onder jullie.  

Dit kamp is ontworpen en wordt begeleid door drie studenten van de Arteveldehogeschool. We werken samen met VTI Deinze waar we gebruik maken van 3D-printers, lasercutters en nog veel meer!

Ontdek of STEM iets voor jou is en schrijf je in!

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 8u00-9u00 en 16u30-17u30

* T-shirt

* Drinkfles


Anderen bekeken ook

Teamadventure goes Savafoot 2021

Teamadventure goes Savafoot 2021

2 toppers, elk in hun domein, Teamadventure en Savafoot slaan de handen in elkaar! Een halve dag fun met ons eigen avonturenaanbod en een halve dag pure voetbaltraining! De Savafoot trainer scherpt op een speelse manier onze voetbaltechnieken aan. Uiteraard werken we ook aan onze conditie met toffe proefjes en spelletjes. En naast de "potjes" voetbal, kan er geravot worden tijdens een "potje" lasershoot of paintball, een duik in ons mega tof zwembad of een rit op onze wilde waterhaai! Wees gerust... we zullen moe zijn op het einde van de dag! 

meer info over onze "voetbalpartner" Savafoot: www.savafoot.be

Inflatable adventure 2021

Inflatable adventure 2021

Dit thema blijft zeer in trek! Springen, klauteren, vliegen, rollebollen, glijden, huppelen, stuiteren... Stilstaan is niet aan de orde. Spring er maar op los tijdens onze originele spelletjes op telkens afwisselende inflatables. Uiteraard in combinatie met onze toppers zoals het zwembad, de haai, de mega buikschuifglijbaan, lasershooting, etc. Ben je benieuwd met welke springkastelen we jullie deze keer verrassen? Schrijf je dan nu in voor dit "jumpy" kamp. Deze week springt er echt bovenuit!

Shooting adventure 2021

Shooting adventure 2021

Politie en dief-spelletjes blijven razend populair! Op dit kamp kruipen we iedere dag in de huid van een "bad guy" of "good cop". Bedenk maar al een goeie tactiek om je tegenstanders te verslaan tijdens een spelletje lasershooting of paintball. Beleef ‘Fortnite’ in het echt, speel Archery tag net als in The Hunger Games, leer schieten met een katapult en zoveel meer. Naast onze shooting games komen uiteraard ook het zwembad, de haai, de zombiebeek en onze andere avontuurlijke activiteiten aan bod. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...