2 u - fietsSUP op de Leie

De korte sessie van 2 uren is ideaal om deze gloednieuwe beleving uit te testen. Ervaring in niet vereist. Je krijgt een mini-cursus en heel wat tips van onze medewerker ter plaatse voordat je het water op gaat. En geen nood, de fietsSUP is stabieler dan je op het eerste zicht zou denken ;-)

Het huren van een fietsSUP is steeds inclusief zwemvest (niet verplicht). 

Door de minimumhoogte van het zadel raden we deze activiteit pas aan vanaf 12 jaar.

Delen met vrienden?
Boek nu

Praktisch

> 2 uren FUN!

> € 35 / fietsSUP

> vanaf 12 jaar

> max 2 fietsSUP's ter beschikking

Activiteiten die aan bod komen.

megaSUP

Teamadventure beschikte reeds over 4 megaSUP's  die de voorbije jaren onze absolute toppers waren op het water. In 2024 komen daar 4 gloednieuwe megaSUP's bij met ons eigen uniek ontwerp, namelijk een cool spelbord om het plezier op het water zo mogelijk nog groter te maken.

Alle megaSUP's zijn meer dan 5m lang en 2m breed en er kunnen tot maximum 10 personen tegelijk op peddelen. Jullie zijn maar
beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-) 

Dé ideale outdoor teambuilding met de collega's of onder vrienden!

SUP

We beschikken over 20 SUP's van het merk AquaDesign.

Het zijn modellen die uitstekend geschikt zijn voor initiatie en scholing. Ze zijn behoorlijk breed en stabiel zodat een eerste SUP-ervaring meteen een schot in de roos is. 

We beschikken over 2 types, de IOTA is 305 cm lang en kan 135 kg aan. De SIGMA is 329 cm lang en kan tot 145 kg belasting gaan.

Bij het lange type kan je eventueel ook een kind meenemen en met 2 op de plank gaan. Kinderen tem 8 jaar kunnen bij ons gratis mee op de SUP-plank van een volwassene.


Kajak

Onze kajaks zijn heel stabiele duokajaks. Zo ruim en stabiel dat je eventueel zelfs een derde persoon tussen de 2 zitjes kan meenemen.

Vaar je graag in een rechte lijn? Plaats je stuurman/vrouw dan best achteraan ;-)


FietsSUP

Nieuw vanaf mei 2022, onze fietsSUP's. 

Een heel aparte ervaring, fietsen op het water. Door te trappen breng je een schroef onder de SUP in beweging.

Sportief genieten van water en natuur, durf jij de uitdaging aan!? 


Deze formules interesseren je misschien ook

SUP op de Leie

SUP op de Leie

Ontdek de betoverende wereld van rust en avontuur op een stand-up paddleboard, beter bekend als de sup.

Deze populaire watersport is geschikt voor elke leeftijd en ieder niveau. Onze mooie en rustige Leie vormt het ideale decor voor een fantastisch avontuur op het water. We beschikken over een grote houten chalet vlak aan de steiger vanwaar jullie avontuur kan starten.

In de chalet kan je jouw SUP, peddel en zwemvest nemen. Er zijn ruime kleedhokjes aanwezig en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in onze lockers. Neem je toch graag iets mee op het water, dan kan dat zeker in één van onze waterdichte zakken.

We bezorgen jou de dag voordien via mail de code waarmee je toegang krijgt tot de chalet. Alle nodige info en instructiefilmpjes komen eveneens jouw richting uit zodat je goed geïnformeerd het water op kan.

Je kiest uit 3 tijdsblokken en kiest zelf het vertrekuur. Een tijdsblok duurt max 4 uren maar je hoeft die uiteraard niet helemaal te benutten, zolang je maar voor het einduur het materiaal terug ingeleverd hebt.

De kostprijs is afhankelijk van de gekozen tijdsblok.

voormiddag (tussen 8u en 12u): € 15 / SUP
namiddag (tussen 13u en 17u): € 17 / SUP
avond (tussen 18u en 22u): € 15 / SUP

megaSUP op de Leie

megaSUP op de Leie

We kunnen jullie niet alleen individueel het water opsturen op een SUP, maar ook in team. We beschikken in 2024 over 4 gloednieuwe “mega” SUPS waarop je met 6 tot 10 personen tegelijk kan varen. Er komt dus zeker wat teamwork bij kijken maar dolle pret is verzekerd!

Deze nieuwe megaSUP's hebben ons eigen uniek ontwerp, namelijk een cool spelbord om het plezier op het water zo mogelijk nog groter te maken.

Deze megaSUP's zijn door hun omvang enorm stabiel en bieden ruim de plaats om bv een lekkere picknick te voorzien voor onderweg ;-)

We voorzien voor iedereen uiteraard een peddel en zwemvest. We hebben de tijdsblokken dit jaar ook aangepast. Je kan nu standaard 3 uren weg met de megaSUP voor dezelfde prijs. Dit biedt zij die het wensen perfect de mogelijkheid om te varen tot het idyllische Astene Sas, daar iets lekkers te nuttigen en toch mooi op tijd terug in Deinze te zijn. 

De prijs per megaSUP voor 3 uren is € 150.

speedSUP op de Leie

speedSUP op de Leie

Omdat onze megaSUP's ongelooflijk populair waren de voorbije jaren hebben we opnieuw gezocht naar een leuk SUPboard waar meerdere personen samen op kunnen. Dit hebben we gevonden onder de vorm van de speedSUP. De naam zegt het zelf, de speedSUP is ontworpen om snelheidsrecords te breken. Hij is 6,7m lang en er kunnen 3 tot 6 personen op. Het is een fantastische manier om te werken aan de teamspirit en al zeker aan de teamcoördinatie ;-)

We beschikken over 5 “speed” SUPS waarop je met 3 tot 6 personen tegelijk kan varen. Er komt dus zeker wat teamwork bij kijken maar dolle pret is verzekerd!
Voor volwassenen raden we max 4 pers per speedSUP aan, voor een mix met kinderen kunnen we tot 6 gaan. 

Deze speedSUP's zijn veel minder breed dan onze megaSUP's en daardoor minder stabiel maar des te sneller en nog uitdagender.

We voorzien voor iedereen uiteraard een peddel en zwemvest. De prijs per speedSUP voor 3 uren is € 75.

duokajak op de Leie

duokajak op de Leie

Voel je helemaal bevrijd na een halve dag genieten op het water. Je heb rustig de tijd om te genieten van het mooie landschap. 

We beschikken over een grote houten chalet vlak aan de steiger in het centrum van Deinze van waarop jullie avontuur kan starten. Er is een ruime gratis parking (Brielpoort).

In de chalet kan je jouw SUP, peddel en zwemvest nemen. Er zijn ruime kleedhokjes aanwezig en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in onze lockers. Neem je toch graag iets mee op het water, dan kan dat zeker in één van onze waterdichte zakken.

We bezorgen jou de dag voordien via mail de code waarmee je toegang krijgt tot de chalet. Alle nodige info en instructiefilmpjes komen eveneens jouw richting uit zodat je goed geïnformeerd het water op kan.

Je kiest uit 3 tijdsblokken en kiest zelf het vertrekuur. Een tijdsblok duurt max 4 uren maar je hoeft die uiteraard niet helemaal te benutten, zolang je maar voor het einduur het materiaal terug ingeleverd hebt.

De kostprijs is afhankelijk van de gekozen tijdsblok.

voormiddag (tussen 8u en 12u): € 20 / duokajak (€ 10 pp)
namiddag (tussen 13u en 17u): € 24 / duokajak (€ 12 pp)
avond (tussen 18u en 22u): € 18 / duokajak (€ 9 pp)

Opgelet: je huurt steeds per duokajak (2 zitjes). Je kan er voor kiezen om kleinere kinderen (best tot max 6 jaar) mee te nemen als 3de opvarende tussen de twee zitjes in. Daar is bij onze duokajaks ruim de plaats voor. Deze hoef je bij reservatie niet te vermelden.

Teambuilding op het water

Teambuilding op het water

Ook als teambuilding zijn onze mega en speed SUP's zéér toegankelijk en in trek. Stand up paddling (SUP) is leuk, gezond en voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is een plank, peddel en water uiteraard. Anders dan de meeste watersporten is suppen makkelijk te leren en dus toegankelijk voor een breed publiek. 

We kunnen jullie als team het water opsturen, wat een ideale teambuilding activiteit is. Jullie zijn maar beter goed op elkaar afgestemd om droog te blijven ;-). We beschikken over 5 “speed” SUPS voor gemiddeld 4 personen en 7 “mega” SUPS voor 6 tot 10 personen. 

Met deze speed en mega SUPs kan je ervoor kiezen om begeleid te worden door iemand van ons die jullie als teambuilding extra uitdagingen geeft! Enkele toffe, ludieke doe-opdrachtjes op de plank, een beetje competitie onderling, etc. Het ideale teamuitje! 

Schooluitstap op het water

Schooluitstap op het water

Teamadventure heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in het werken met scholen.
Onze locatie aan het water biedt ons nu ook de mogelijkheid om toffe watersporten aan te bieden vanuit het stadscentrum van Deinze.

Dit kan als alleenstaande activiteit, maar ook perfect in combinatie met een avontuurlijk aanbod op het land. Onze avontuurlijke uitvalsbasis in de Brielmeersen ligt immers op slechts 5 minuten wandelen van het water. 

Helemaal nieuw zijn onze speed en megaSUP's. Deze bieden niet enkel tonnen plezier op het water maar vormen ook nog eens de perfecte teambuilding voor jullie leerlingen.

Qua materiaal beschikken we over:

  • 20 individuele SUPs
  • 7 mega SUPs voor 6 – 10 personen
  • 5 speed SUPs voor gemiddeld 4 personen
  • 25 duokajaks voor 50 personen

Mogelijkheden genoeg dus!