Nieuws

kampen 2018 online!

De inschrijvingen voor onze kampen van 2018 zijn van start gegaan.

 

Surf dus snel naar onze sportkampen pagina op deze site...

Kampdagen kerstvakantie

Tijdens de kerststvakantie kan je opnieuw terecht voor enkele superleuke kampdagen in Kids Adventure. Je leest het goed: kampdagen en geen volle week. Je kan per dag inschrijven. Alle kinderen tussen 3 en 9 jaar ontvangen we in de speeltuin vanaf 7u30. Een dag kost 30 euro per kind met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en tussendoortjes en een lekkere warme maaltijd inbegrepen.

inschrijven kan eenvoudig via onze site...

http://teamadventure.be/sportkampen-teamadventure-deinze-kleuters-kinderen-kerstvakantie-2018

 

Kampdagen herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie kan je opnieuw terecht voor enkele superleuke kampdagen in Kids Adventure. Je leest het goed: kampdagen en geen volle week. Je kan per dag inschrijven. Alle kids van 3 t.e.m. 9 jaar ontvangen we in Kids Adventure vanaf 7u30. Een dag bedraagt 30 euro per kind met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en ook een lekkere warme maaltijd.

inschrijven kan eenvoudig via onze site...

http://teamadventure.be/sportkampen-teamadventure-deinze-kleuters-kinderen-herfstvakantie

 

Avonturenfeestjes 2017

Goed nieuws! We blijven ook in de Brielmeersen keitoffe avonturenfeestjes aanbieden. Ideaal voor een spetterend avontuurlijk verjaardagsfeest!

Omdat we jullie meteen in de beste omstandigheden willen ontvangen beginnen we iets later dan gewoonlijk. De eerste feestjes zijn mogelijk vanaf 19 april. Inschrijven kan reeds via mail naar lieselot@teamadventure.be

Start inschrijvingen kampen 2017

De inschrijvingen voor de kampen 2017 starten op:

- 19 dec 2016: voor de kampen van 3 tem 7 jaar 

- 13 jan 2017: voor de kampen van 7 tem 16 jaar 

Het aanbod voor de kinderen tot 7 jaar zal grotendeels het vertrouwde aanbod zijn van de vorige jaren. De inschrijvingen hiervoor starten op don 1 dec 2016.

Voor de oudere kinderen werken we nog hard aan een volledig nieuw aanbod en hopen we de inschrijvingen te kunnen starten om 9 jan 2017.

Summer rules!

De zomer is halfweg! Wij zijn klaar voor een spetterende maand augustus boordevol kampen. Hopelijk hebben jullie er zin in!

Na een fantastische start van de zomer kunnen we niet wachten om de lijn door te trekken in augustus. Er wachten ons tal van kampen waaronder enkele gloednieuwe. Wij hebben er alvast super veel zin in!

Vernieuwde website

Boek nu snel en eenvoudig jouw sportkampen of andere activiteiten met Teamadventure op de vernieuwde site. 

Wij streven naar een zo efficiënt mogelijk systeem om kampen of andere events bij Teamadventure te reserveren. Dit helpt jullie in de planning van vakanties of events en het vermindert onze administratie. Het laat ons toe om meer met de kern van de zaak bezig te zijn: innovatieve, kwalitatieve en avontuurlijke activiteiten te organiseren op maat van jullie wensen en noden!