Feestjes

Teamadventure is jouw ideale partner voor een avontuurlijk feestje voor jong én oud. Zoek je een originele activiteit voor jouw verjaardagsfeestje of familiefeest, dan ben je aan het juiste adres. Lasershooting? Een digitale zoektocht? Of een adventure trophy? Ons aanbod is breed genoeg om van élk feest een topfeest te maken.

Deze feestjes gaan door op onze outdoor locatie, Provinciaal domein de Brielmeersen. Een feestje boeken kan via de formules die je verderop vindt. Mocht je vragen hebben over onze feestjes kan je altijd mailen naar lieselot@teamadventure.be 

We organiseren zowel in de zomer als in de winter avonturenfeestjes. Uiteraard is ons aanbod in de winter iets beperkter dan in de zomer.
Als alternatief in de winter hebben we ook een aanbod vanuit onze partnerlocatie, de binnenspeeltuin Kids Adventure. Van daaruit bieden wij verjaardagsfeestjes aan met een begeleide digitale zoektocht in de Brielmeersen. Er is aan de binnenspeeltuin ook een indoor shooting hall waar een lasersessie kan gecombineerd worden met een heerlijke pannenkoek en nog veel speelplezier in de speeltuin zelf.

Meer weten over deze feestjes? feestjes binnenspeeltuin Kids Adventure

 

 

 

Blok weergave Lijst weergave
Winter avonturenfeestje Teamadventure

Winter avonturenfeestje Teamadventure

01/11/2017 - 31/03/2018

Het leukste avonturenfeestje kan je hier zelf samen stellen. Kies de voor jullie 3 leukste activiteiten (Lasershoot, Digitale zoektocht, Team Challenge of Interactieve Kegelfun). Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar. Wij staan volledig in voor de begeleiding van een super leuke namiddag.

 

Heb je liever gewoon een uur spanning en plezier tijdens een sessie lasershoot (1u of 1,5u) dan is deze sessie ideaal voor jou. Toffe begeleiding en materiaal zijn inbegrepen, een drankje of een zakje chips is dat niet.

 

Feestjes of sessies kunnen gereserveerd worden op woensdag, zaterdag en zondag namiddag van 14u - 17u.

 

Reserveren kan via deze link

Zomer avonturenfeestje Teamadventure

Zomer avonturenfeestje Teamadventure

01/04/2018 - 28/10/2018

Het leukste avonturenfeestje kan je hier zelf samen stellen. Kies de voor jullie 3 leukste activiteiten (Lasershoot, Paintball, Hindernissenparcours, Digitale zoektocht, Team Challenge, Boogschieten,...). Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar. Wij staan volledig in voor de begeleiding van een super leuke namiddag.


Heb je liever gewoon een uur spanning en plezier tijdens een sessie lasershoot of paintball (1u of 1,5u) dan zijn deze sessies ideaal voor jou. Voor paintball moeten alle feestvierders wel 9 jaar zijn. Toffe begeleiding en materiaal zijn inbegrepen, een drankje of een ijsje is dat niet.

 

Feestjes of sessies kunnen gereserveerd worden op woensdag, zaterdag en zondag namiddag van 14u - 17u.

 

Reserveren kan via deze link