Zomer avonturenfeestje Teamadventure

Het leukste avonturenfeestje kan je hier zelf samen stellen. Kies de voor jullie 3 leukste activiteiten (Lasershoot, Paintball, Hindernissenparcours, Digitale zoektocht, Team Challenge, Boogschieten,...). Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar. Wij staan volledig in voor de begeleiding van een super leuke namiddag.


Heb je liever gewoon een uur spanning en plezier tijdens een sessie lasershoot of paintball (1u of 1,5u) dan zijn deze sessies ideaal voor jou. Voor paintball moeten alle feestvierders wel 9 jaar zijn. Toffe begeleiding en materiaal zijn inbegrepen, een drankje of een ijsje is dat niet.

 

Feestjes of sessies kunnen gereserveerd worden op woensdag, zaterdag en zondag namiddag van 14u - 17u.

 Je kan hier onze outdoor feestjes boeken.Wil je meer info of reeds een datum voor jouw feestje reserveren?

Praktisch

Afspraak in de Stadionlaan, Deinze 
(Parking Prov. domein Brielmeersen)

3 fantastische activiteiten (vanaf €17/persoon, min. 8 deelnemers)
Leeftijd: min. 8 jaar
Drankje en ijsje inbegrepen (all-in formule)

Sessie lasershoot of paintball (vanaf €12,5/persoon, min. 8 deelnemers)

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Anderen bekeken ook

Winter avonturenfeestje Teamadventure

Winter avonturenfeestje Teamadventure

Het leukste avonturenfeestje kan je hier zelf samen stellen. Kies de voor jullie 3 leukste activiteiten (Lasershoot, Digitale zoektocht, Team Challenge of Interactieve Kegelfun). Onze ervaren monitoren begeleiden jullie kinderen op het tofste feestje van het jaar. Wij staan volledig in voor de begeleiding van een super leuke namiddag.

 

Heb je liever gewoon een uur spanning en plezier tijdens een sessie lasershoot (1u of 1,5u) dan is deze sessie ideaal voor jou. Toffe begeleiding en materiaal zijn inbegrepen, een drankje of een zakje chips is dat niet.

 

Feestjes of sessies kunnen gereserveerd worden op woensdag, zaterdag en zondag namiddag van 14u - 17u.

 

Reserveren kan via deze link

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...