Verhuur kajak of SUP / special events

Verhuur Kajak en SUP

Bij Teamadventure zijn we zot van watersport. Dankzij een fijne samenwerking met de Deinse Kajak Club vzw kunnen we jullie alleen of in jullie bubbel laten genieten van plezier op het water. We bieden verhuur aan van kajaks en SUP's waarmee je de schilderachtige Leie kan afvaren.

Starten doen we vanaf de locatie van de kajakclub (Astene Sas, Hellestraat 22, 9800 Deinze). Van hieruit kan je richting Gent of Deinze varen. Eigen aan dit stukje Leie is dat je vaart langs de betoverende tuinen van de sjieke villa's die tot aan het water reiken. Van liefelijke hofjes tot imposante tuinen, afgewisseld met weilanden en grazende koeien. De Leie is bochtig en dat schept steeds nieuwe, afwisselende gezichten.

 

RESERVATIE IS VERPLICHT EN KAN EENVOUDIG ONLINE OP DEZE PAGINA - Wil je last minute komen? Contacteer ons dan telefonisch op +32472844405

________________________________________________________________________________

 

KAJAK

We bieden 2 verschillende huuropties qua duur. Je kan kiezen voor 2u of een halve dag (4u). Uiteraard hoef je niet effectief de volledige duur van de gekozen formule op het water te blijven. Het is een heen- en terugroute (start en stop zijn hetzelfde) waarbij je zelf kan bepalen of je iets vroeger stopt. Op specifieke vraag kunnen we samen een tocht uitstippelen waarbij we de kajaks op een ander punt terug komen ophalen mits een meerkost. Nagenoeg al onze kajaks zijn heel stabiele duokajaks (dus voor 2 pers). Voor groepen die oneven zijn hebben we enkele solo's. Kinderen tot 12 jaar krijgen korting.

SUP

Hou je van een nieuwe uitdaging? Dan is suppen zeker iets voor jou. Het is veel eenvoudiger dan je zou denken en zeker niet enkel voor de sportiefsten of jongsten onder ons, in tegendeel. Zo hoef je ook niet meteen rechtstaand te beginnen maar is het perfect mogelijk om al zittend of op de knieën te starten. Sowieso krijg je van onze begeleider te plaatse een mini-cursus voor je het water op gaat. We hebben 2 mogelijke huuropties. Je kan kiezen om het materiaal te huren voor 1,5u of 3u. Kinderen tem 6 jaar mogen gratis mee op de plank bij een volwassene. Kinderen tem 12 jaar krijgen korting.

 

Covid-19 maatregelen

Het materiaal wordt na elk gebruik grondig ontsmet.

Een mondmasker is verplicht bij aankomst, uitleg en terugkomst. Van zodra je op het water bent mag je mondmasker af.

Wij voorzien ontsmettende handgel en vragen jullie voor aanvang eerst de handen te ontsmetten.

Reserveren is verplicht. Op die manier kunnen wij ons organiseren en alles vlot laten verlopen. Wil je last minute reserveren? Dan kan je ons best even telefonisch contacteren op 0472844405.

Reserveren is enkel mogelijk per bubbel tot maximum 10 personen zolang deze maatregel van kracht is.

Betaling kan ter plaatse contant (voorzie graag gepast) of met Payconiq.

Hou er rekening mee dat wij geen wetsuits en omkleedruimte kunnen voorzien omwille van veiligheidsvoorschriften.

Heb je nog vragen? Check dan zeker even onze FAQ's (veelgestelde vragen) hieronder.

 

 

Hopelijk tot gauw op het water!

Reserveer hier jouw kajak of SUP formule.

Klik op een van de vrije groene datums in de kalender, of kies een specifieke formule onder de kalender.

Op 18 SEPTEMBER 2016 zijn de volgende formules vrij.
Kajak huren - 2 uren

Kajak huren - 2 uren

De formule van 2 uur is de kortst mogelijk verhuurperiode. Ideaal om heel even te "ontsnappen" en opgeladen terug van het water te komen. Op één uurtje varen (want je moet natuurlijk binnen de 2 uur ook terug geraken) richting Gent kom je wellicht ergens tussen de idyllische terrassen van restaurants Halifax en Auberge du Pecheur uit. Vaar je liever richting Deinze, dan kom je misschien wel helemaal tot aan het Poppoplein in centrum Deinze...

Het huren van een kajak is steeds inclusief peddel en zwemvest (verplicht). Op vraag geven we jou graag een waterdicht tonnetje mee of kan je een rugzak bij ons in bewaring geven.

Kinderen tem 6 jaar kunnen gratis mee in de kajak als ze geen zitje innemen, maar dus in een duokajak, tussen 2 volwassenen. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht).

Kinderen onder 12 jaar betalen slechts € 8 ipv € 12 pp.

SUP huren - 1,5 uur

SUP huren - 1,5 uur

De korte sessie van 1,5 uur is ideaal om kennis te maken met deze mooie nieuwe sport. Ervaring in niet vereist. Je krijgt een mini-cursus van onze medewerker ter plaatse voordat je het water op gaat. Wedden dat het je lukt!? Genieten doe je zeker...

Het huren van een SUP-board is steeds inclusief peddel, leash (verplicht) en zwemvest (verplicht). 

Kinderen tem 6 jaar kunnen gratis mee op de SUP-plank van een volwassene. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht).

Kinderen onder 12 jaar betalen slechts € 10 ipv € 15 pp.

Kajak huren - 4 uren (halve dag)

Kajak huren - 4 uren (halve dag)

Voel je helemaal bevrijd na een halve dag genieten op het water. Je heb rustig de tijd om te genieten van het schitterende landschap. 4 uren varen brengt je gemakkelijk tot aan Leernebrug en terug. Kies je voor de richting Deinze dan heb je ruim de tijd om de vooruitgang aan de bouw van de nieuwe fietsersbrug voor de Brielpoort te gaan opvolgen...

Het huren van een kajak is steeds inclusief peddel en zwemvest (verplicht). Op vraag geven we jou graag een waterdicht tonnetje mee of kan je een rugzak bij ons in bewaring geven.

Kinderen tem 6 jaar kunnen gratis mee in de kajak als ze geen zitje innemen, maar dus in een duokajak, tussen 2 volwassenen. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht).

Kinderen onder 12 jaar betalen slechts € 11 ipv € 16 pp.

SUP huren - 3 uren

SUP huren - 3 uren

Ook al is het jouw eerste keer op een SUP, met deze sessie van 3 uren ben je zeker dat je al een mooi tochtje in de armen en benen hebt. Onze medewerker geeft jou zeker de nodige tips om goed voorbereid het water op te gaan.

Het huren van een SUP-board is steeds inclusief peddel, leash (verplicht) en zwemvest (verplicht). 

Kinderen tem 6 jaar kunnen gratis mee op de SUP-plank van een volwassene. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht).

Kinderen onder 12 jaar betalen slechts € 17 ipv € 25 pp.

Neen hoor, helemaal niet. Onze duo kajaks zijn zeer stabiel, waardoor je al heksentoeren moet uithalen om te kantelen. Een klein beetje uitleg van onze instructeur over hoe te peddelen en hopla, je kan het water op. Ervaring is niet nodig.

Nee hoor, helemaal niet. Ervaring is niet nodig. Je kan mits een korte uitleg van onze instructeur onmiddellijk het water op. Dit kan – indien je je in het begin onzeker zou voelen – al zittend op de SUP of op je knieën. Dit hindert zeker niet in het vaarplezier.

In de prijs is alles inbegrepen wat je nodig hebt om te kajakken of te suppen:

  • SUP: stand up paddle board / peddel / leash (verplicht)
  • Kajak: kajak / peddel 
  • Voor beiden: zwemvest (verplicht)
  • Technische uitleg

Wij raden zeker aan om tijdig te reserveren. Zo ben je zeker van een plekje op het moment dat best voor jullie past. Je kan dit eenvoudig doen via deze website.

 

Dit kan zeker, als er nog materiaal beschikbaar is. Je contacteert ons dan best telefonisch op +32472844405. Mailen in dit geval is zeker niet de beste optie.

Tot 24 uur voor vertrek, kan u omwille van slecht weer kosteloos uitstellen of annuleren. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen op +32472844405.

Absoluut! Kinderen tem 6 jaar kunnen gratis mee op de SUP-plank van een volwassene. In de kajak kunnen ze gratis mee als ze geen zitje innemen, maar dus in een duokajak, tussen 2 volwassenen. De kinderen krijgen van ons ook een zwemvest (verplicht).