De wereld rond 2021

2020 was een jaar van "in ons kot" blijven! In deze week kamp spreiden we onze vleugels en vliegen we de wereld rond. We ontdekken de wereldbol en knutselen in thema van reizen en ontdekken. Maar er komt ook muziek, dans, sport en spel aan bod. Willen jullie mee met ons op deze boeiende reis rond de wereld? Schrijf nu in! 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

Ballen en Ballonnen 2021

Ballen en Ballonnen 2021

Ping pong ballen, golfballen, voetballen, baseballen, ballonnen in alle geuren en kleuren... voldoende inspiratie om erop los te sporten en spelen! We proeven van verschillende sporten en maken leuke kunstwerkjes met ballonnen. Laat jullie creativiteit de vrije loop! 

Welkom in het kasteel 2021

Welkom in het kasteel 2021

Schrijf je snel in voor dit kamp en leef je helemaal in de wondere wereld van het kasteel. Prinsen en prinsessen, tovenaars en narren, ridders en kasteelvrouwen... laat ons samen knutselen en spelen! Een dansje op de tonen van de harp of tamboerijn als we maar in de middeleeuwen zijn ;-) 

Sprookjesfestival 2021

Sprookjesfestival 2021

Roodkapje, Klein Duimpje, Assepoester en de Gelaarsde Kat... ze komen ons bezoeken op dit feeërieke en betoverende kleuterkamp. We knutselen in thema, luisteren naar verhaaltjes, maar bewegen ook voldoende op sprookjesmuziek en doorheen toffe spelletjes! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...