3, 2, 1.... Actie! 2021

Actie op de redactie! We maken een heuse filmset in zaal Souplex en spelen, knutselen en werken rond film. Wie droomt er niet om een echte filmster te worden! Schrijf je snel in en kom ons tof programma ontdekken. 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

Ballen en Ballonnen 2021

Ballen en Ballonnen 2021

Ping pong ballen, golfballen, voetballen, baseballen, ballonnen in alle geuren en kleuren... voldoende inspiratie om erop los te sporten en spelen! We proeven van verschillende sporten en maken leuke kunstwerkjes met ballonnen. Laat jullie creativiteit de vrije loop! 

It's showtime 2021

It's showtime 2021

In ieder van ons schuilt een echte ster! In dit creatief kleuterkamp gaan we show geven... Muziek, dans, toneel, alles komt aan bod in dit gevarieerde kamp. We gaan zingen, dansen, knutselen, sporten en spelen. We geven het beste van ons zelf en zullen voor een weekje de grootste sterren zijn in Kids Adventure! 

Sprookjesfestival 2021

Sprookjesfestival 2021

Roodkapje, Klein Duimpje, Assepoester en de Gelaarsde Kat... ze komen ons bezoeken op dit feeërieke en betoverende kleuterkamp. We knutselen in thema, luisteren naar verhaaltjes, maar bewegen ook voldoende op sprookjesmuziek en doorheen toffe spelletjes! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...