De vakantie is begonnen! 2021

Haal die speelkleren maar uit je kast, want we vliegen de vakantie in. Een uurtje knutselen, een toffe zoektocht in de speeltuin en vooral veel spelplezier op deze leuke kampdag! 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* Warme maaltijd

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

De wereld rond 2021

De wereld rond 2021

2020 was een jaar van "in ons kot" blijven! In deze week kamp spreiden we onze vleugels en vliegen we de wereld rond. We ontdekken de wereldbol en knutselen in thema van reizen en ontdekken. Maar er komt ook muziek, dans, sport en spel aan bod. Willen jullie mee met ons op deze boeiende reis rond de wereld? Schrijf nu in! 

Ballen en Ballonnen 2021

Ballen en Ballonnen 2021

Ping pong ballen, golfballen, voetballen, baseballen, ballonnen in alle geuren en kleuren... voldoende inspiratie om erop los te sporten en spelen! We proeven van verschillende sporten en maken leuke kunstwerkjes met ballonnen. Laat jullie creativiteit de vrije loop! 

Music maestro 2021

Music maestro 2021

Muziek, muziek, muziek en nog eens muziek! We luisteren, zingen, leren verschillende muziekinstrumenten kennen en zijn de dirigent van ons eigen muziekweek. Op muziek kunnen we ook niet anders dan bewegen, dus doe die dansschoentjes alvast aan en schrijf je in voor een week knutselen, dansen en zingen op ons Music maestro kamp.  

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...