Hokus, KROKUS, pats 2020

Hokus, krokus, pats, ik wou dat het vakantie was! Iedere dag een ander programma, iedere dag een nieuwe goochel act, iedere dag plezier gegarandeerd!

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u & 16u-18u

* Warme maaltijd

* Fruit & koek

* Inschrijving per dag mogelijk

Anderen bekeken ook

Kliederkladderkamp 2020

Kliederkladderkamp 2020

Onder het motto “Als je niet vuil bent, heb je niet goed gespeeld”, beginnen wij deze week. We knutselen en spelen er op los. We experimenteren met verf, lijm, papier en nog zoveel ander knutselmateriaal!  

The Far West 2020

The Far West 2020

Cowboys en indianen, klaar om het leven in de far west te leren kennen? Trek je cowboylaarzen aan en we gaan op stap in deze betoverende wereld.

Van vlag tot schat 2020

Van vlag tot schat 2020

O neen, Kapitein Zwartbaard heeft onze schat gestolen, helpen jullie mee om hem te zoeken? Misschien zit hij verstopt tussen de bergen of op een onbewoond eiland? Met jouw hulp vinden we de schat zeker!

Olympische kleuterspelen 2020

Olympische kleuterspelen 2020

De kleuterspelen gaan van start! We gaan de olympische atleten achterna. We oefenen onze lenigheid, kracht, evenwicht, coördinatie…. Schrijf je snel in en wordt ook een Olympische kampioen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00. // Uitzonderlijke wijziging vanwege COVID-19: deze zomer geen warme maaltijd en aangepaste uren voor opvang (08u - 17u30) //

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...