Paasacties

Zin in een toffe portie spel en avontuur tijdens de paaspauze? Teamadventure biedt 2 leuke activiteiten, ideaal voor de gezinsbubbel: buiten, met een vleugje humor en super origineel.

 • Geen copy paste van de Kraak-de-code tijdens de krokusvakantie, maar een nóg toffere, uitdagendere nieuwe zoek-doe-tocht, uiteraard in thema van de paashaas. Nog meer actie, nog meer fun!
 • Zijn jullie gebeten om het raadselachtige avontuur van het UNK volk te ontcijferen en hen te bevrijden? Boek dan onze “escape box”.  Zoek met het volledige gezin of met 4 vrienden een leuk plekje in de lentezon in provinciaal domein De Brielmeersen in Deinze, ontcijfer de eerste code om de box te openen en laat het avontuur beginnen…

 

MEER INFO EN RESERVEREN VIND JE HIERONDER

"Escape box" - spanning en avontuur in jullie buitenbubbel!

"Escape box" - spanning en avontuur in jullie buitenbubbel!

Durven jullie je te wagen aan onze escape box?

Zijn jullie gebeten om het raadselachtige avontuur van het UNK volk te ontcijferen en hen te bevrijden?

Heel lang geleden, toen alles van magie nog niet verdwenen was, leefde er een geheim volk van kleine wezens in de Brielmeersen. Ze spraken nooit echt met elkaar. Elke boodschap die ze hadden voor elkaar werd in een raadsel meegedeeld.

Het volk werd bestempeld als het UNK volk, omdat dat de reactie was van elke Unker wanneer hij iets te horen kreeg.

Er rust echter een vloek op de Unkers en zij verdwenen achter een dikke mist over het domein. Kunnen jullie de Unkers bevrijden? De Unktovenaar die de vloek uitsprak, stak alle informatie om de vloek te keren in een gesloten kist. Het is aan jullie om de kist open te krijgen en vandaaruit de raadsels en opdrachtjes op te lossen en zo de Unkers terug tot leven te brengen!

De “escape box” richt zich op de gezinsbubbel. De combinatie van volwassenen met kinderen tussen 8 en 16 jaar, is ideaal om het avontuur aan te gaan. Voor de kleinsten is het nog een beetje te moeilijk. Zij kunnen natuurlijk wel aansluiten en gewoon een beetje meevolgen. De box is niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar om alleen te spelen. 

Wanneer: Vanaf maandag 5 april tot en met zondag 18 april. Je kan vrij starten ergens tussen 13u en 15u. RESERVEREN IS VERPLICHT! 
Merk op dat je bij het boeken als "tijdslot" enkel 13u zal kunnen kiezen. Maar je kan gewoon op jouw gekozen dag vrij starten ergens tussen 13u en 15u.

PRAKTISCH:

 • Verplichte reservatie (via deze pagina).
 • Mogelijkheid om de box te boeken, iedere dag vanaf maandag 5 april tot en met zondag 18 april.
 • Tussen 13u00 en 15u00 kan u de box afhalen bij onze Teamadventure medewerker op onze locatie in de Brielmeersen.
 • De speeltijd is ongeveer 2 tot 3 uur.
 • We verwachten jullie terug met de box en al het materiaal ten allerlaatste om 17u30.
 • We vragen uiteraard om alle coronamaatregelen te handhaven:
  • Gelieve een mondmasker te dragen op het Teamadventure terrein
  • Gelieve te allen tijde de social distancing te respecteren
"Kraak het ei" - een uitdagende doe/zoektocht voor het hele gezin!

"Kraak het ei" - een uitdagende doe/zoektocht voor het hele gezin!

Geen copy paste van de Kraak-de-code tijdens de krokusvakantie, maar een nóg toffere, uitdagendere nieuwe zoek-doe-tocht, uiteraard in thema van de paashaas.

Nog meer actie, nog meer fun! Samen met de startcode geven we jou 8 paaseitjes mee. Maar opgelet… heb geduld want je zal er eentje nodig hebben om de slotproef te winnen! Welk eitje jullie moeten kraken om op het einde de locker te openen, kom je onderweg te weten. In de locker ligt nog een smakelijke verrassing te wachten!

Met deze doe/zoektocht ga je met het gezin voor een gezonde dosis beweging. Originele en gevarieerde opdrachten die jullie creativiteit stimuleren, wisselen we af met enkele leuke avontuurlijke proeven.

Een fantastisch avontuur voor het ganse gezin in het Provinciaal Domein de Brielmeersen. 

Je start en eindigt op het outdoor terrein van Teamadventure. 
Tussendoor stuurt het spel - dat je op jouw smartphone downloadt - jullie doorheen de Brielmeersen waar jullie leuke opdrachten te wachten staan.

Wanneer: Vanaf maandag 5 april tot en met zondag 18 april. Je kan vrij starten ergens tussen 13u en 15u. RESERVEREN IS VERPLICHT! 
Merk op dat je bij het boeken als "tijdslot" enkel 13u of 15u zal kunnen kiezen. Maar je kan gewoon op jouw gekozen dag vrij starten ergens tussen 13u en 15u.

Afstand af te leggen: +/- 4 km

Geschatte duurtijd: +/- 2 uur

Start: ingang domein Teamadventure (kant lasershootterrein) – daar bezorgt een medewerker jullie de  code om te starten.

Kostprijs: € 10 per startcode en dus per smartphone (kan perfect gespeeld worden met 1 gezin. Indien de kinderen elk het spel willen spelen, kan je een extra code aankopen).

Leeftijd: de opdrachten zijn opgesteld met als doelpubliek volwassenen met kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen kunnen gerust mee wandelen of zelfs in de buggy is het parcours haalbaar.

Opgelet: Gelieve de 1.5m distancing te respecteren als u andere gezinnen tegenkomt.

Merk op dat je bij het boeken als "tijdslot" zo meteen enkel 13u of 15u zal kunnen kiezen. Maar je kan gewoon op jouw gekozen dag vrij starten ergens tussen 13u en 15u. - Bij de volgende stap wordt als eerste gevraagd een aantal personen op te geven. Dit aantal is puur indicatief en heeft geen impact op de prijs (je betaalt per startcode).

Geen resultaten gevonden.

De “escape box” richt zich op de gezinsbubbel. De combinatie van volwassenen met kinderen tussen 8 en 16 jaar, is ideaal om het avontuur aan te gaan. Voor de kleinsten is het nog een beetje te moeilijk. Zij kunnen natuurlijk wel aansluiten en gewoon een beetje meevolgen. De box is niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar om alleen te spelen. Wens je een verjaardagsformule enkel voor kinderen? Dan bekijk je beter eens onze avontuurlijke "feestformules"

Idealiter met een gezinsbubbel.

Gezien de geldende corona maatregelen mag er buiten met maximum 4 personen worden afgesproken ; kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee in de buiten bubbel.

We geloven dat een succesbeleving belangrijk is, vandaar dat we een systeem hebben ingevoerd dat jullie om de x tijd een tip geeft, zodat jullie sowieso het raadsel kunnen oplossen. Jullie kunnen dus wel verschil maken door sneller te zijn dan de tips ;-)