Lasershoot

Zin in een stevige portie coronaproof actie en avontuur met de vrienden of vriendinnen?

Wij bieden keitoffe sessies lasershoot aan!

 

Na maanden niet te hebben kunnen sporten in groep, mogen de tieners weer helemaal los gaan!
Wij zorgen voor een tof ravot-partijtje-lasershooting!

We vliegen erin en entertainen jullie met leuke spelletjes in het Teamadventure bos.
De sessies duren 45 minuten en kosten € 9,50 pp.

We gebruiken niet onze normale ingang van het domein Teamadventure, maar gaan onmiddellijk
binnen aan de achterkant, in het lasershootterrein. 

Deze sessies zijn beschikbaar op volgende namiddagen:
20, 21, 24, 27, 28, 31 maart - 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 april

(op alle zaterdagen vanaf april zijn enkel onze feestformules te boeken, geen afzonderlijke sessies)

Reserveren is verplicht en doe je hieronder...

Geen resultaten gevonden.

Ja, zeker! De beslissing van het ministerie om sporten te laten doorgaan, is er niet zomaar gekomen. Hier is goed overlegd met de experten. Dit mits het hanteren van bepaalde protocollen. Teamadventure past deze toe in eer en geweten.

 • Je kind zal de richtlijnen omtrent bubbelvorming strikt moeten volgen en dus enkel bij de eigen groep van het feestje en de hem of haar toegewezen ruimtes blijven.
 • Je kind moet ook de handen wassen.
  • Bij het begin en het einde van het feestje
  • Na een toiletbezoek
 • Hoesten en niezen doet je kind nog altijd in de elleboog. Of in een papieren zakdoekje dat hij/zij daarna weggooit in een vuilnisbak met deksel op.

Binnen die bubbel moet je kind geen anderhalve meter afstand houden. De activiteiten kunnen gewoon doorgaan met contact tussen de deelnemers van 1 bubbel. 

Contact met mensen buiten de bubbel wordt vermeden. Bij het brengen en halen van de kinderen wordt toegang van ouders tot de locatie verboden en wordt er gewerkt met een “kiss & ride” zone. De ouders worden gevraagd om een mondmasker aan te doen en de social distancing tussen ouders, begeleiders, andere kinderen, … te respecteren.

Kinderen die in de vijf dagen voor het Teamadventure feestje ziek zijn (geweest) kunnen helaas niet deelnemen. Enerzijds omdat het kind anderen kan besmetten (ongeacht het over COVID-19 gaat of niet), anderzijds heeft het kind dan een verzwakt immuunsysteem waardoor het zelf ook vatbaarder is voor ziektes. 

Onze feestjes zijn vrij actief en sporten is uit den boze als je je ziek voelt, of recent ziek bent geweest. Sporters die koorts hadden, moeten na de koorts evenveel dagen als ze koorts hadden wachten om opnieuw te sporten. Concreet: als je drie dagen koorts had, wacht je nog eens drie dagen extra tot je weer sport. Pas op de zevende dag na de start van de koorts kun je opnieuw beginnen te sporten.

Wie COVID-19 heeft gehad, moet minimaal tien dagen na diagnose rekenen alvorens opnieuw deel te kunnen nemen aan het feestje en reeds drie dagen klachtenvrij zijn.

Wie een besmet persoon binnen de eigen gezinsbubbel heeft (ouder, broer, zus...), kan pas deelnemen aan het feestje na 14 dagen, gerekend vanaf het laatste contact met de patiënt.

Als het weer het niet toelaat om de gekozen formule/activiteiten te beoefenen passen wij die activiteiten in overleg met jullie & in de mate van het mogelijke de dag zelf aan.

Bij extreem slecht weer kan je kosteloos annuleren of verplaatsen tot 3 dagen op voorhand.

Afhankelijk van jouw programma zijn er enkele spullen die best in je tas zitten:

 • sportieve kledij die tegen een stootje kan
 • vaste schoenen die in het slijk mogen

Het zijn niet altijd supersportieve activiteiten die op het programma staan, maar het spreekt voor zich dat gemakkelijke kledij het meest geschikt is om alles vlot uit te voeren. De hindernissenparcours liggen boven een beek waar er naast veel water ook veel slijk op de bodem ligt. Voer je alles zonder problemen uit dan wordt er niets vuil. Bij een klein foutje echter… Kiezen jullie voor paintball, is het risico op een verfkogeltje op je pak groot. De verf is weliswaar uitwasbaar, maar die zondagse tenue laat je toch beter in je kast.  

Schoenen zijn verplicht te dragen tijdens de activiteiten. Deze bieden de nodige bescherming tijdens het beklimmen van de hindernissen. Touwen en balken brengen vlug kleine sneetjes of wondjes aan. Het moeten ook vaste schoenen zijn zodat deze niet van de voet glijden wanneer je een stap in het slijk zet.

Neem dus zeker niet die nieuwe ballerina’s mee ;-)

 • regenkledij, reservekousen en schoenen

Ook al kies je voor een droog programma, dus zonder hindernissenparcours, je wordt nog steeds nat bij slecht weer aangezien al onze ‘droge’ activiteiten zich afspelen in openlucht. Na een regenperiode kunnen kousen en schoenen vrij snel doorweekt zijn. Een paar droge kousen en schoenen in je tas is dus aan te raden.

 • handdoek, reservekledij en schoenen en een zak voor vuile kledij

Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om de door de zombiebeek vuil geworden kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

 

Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.

Helaas niet. De kinderen, die uitgenodigd zijn door de jarige, worden afgezet en opgehaald in de “kiss & ride” zone en door onze monitor naar zijn ruimte/bubbel gebracht. Ouders mogen niet mee op het terrein. Als de kinderen worden afgezet en opgehaald, vragen we dat de ouders een mondmasker dragen, als ze toch uitstappen.

Op de dag zelf vragen we dat er steeds één en nu omwille van de corona maatregelen maximum 2 volwassenen aanwezig zijn.

Deze hoeft niet actief deel te nemen of te begeleiden, maar je weet nooit dat er iemand gekwetst geraakt. Zo kan de aanwezige ouder zich over het kind ontfermen en de monitor bij de rest van de feestvierders blijven.

Jammer genoeg is onze bar door de corona maatregelen gesloten, maar jullie kunnen supporteren en genieten van de uitbundige sfeer van de feestvierders.

 • Handen worden verplicht gewassen of ontsmet voor en na de activiteiten.
 • Het gemeenschappelijk sportmateriaal wordt door ons ontsmet tussen groepen door. Zo hebben we de formules aangepast om toe te laten dat al het gedeelde sportmateriaal tussendoor kan worden ontsmet.
 • Per “feestjesbubbel” voorzien we een aparte ruimte waar ze hun reservekledij kunnen leggen en zich eventueel omkleden na de activiteiten. Hier krijgen ze ook hun ijsje aangeboden na de activiteiten. Bovendien krijgt elke bubbel een eigen toilet toegewezen.
 • De kinderen, die uitgenodigd zijn door de jarige, worden afgezet en opgehaald in de “kiss & ride” zone en door onze monitor naar zijn ruimte/bubbel gebracht. Ouders mogen niet mee op het terrein. Als de kinderen worden afgezet en opgehaald, vragen we dat de ouders een mondmasker dragen, als ze toch uitstappen.
 • Gelieve stipt 10 minuten voor de aanvang van het feestje aanwezig te zijn en de kinderen terug af te halen 10 minuten na einduur van het feestje.
 • Enkel van de jarige zelf, die uitnodigt, mogen er 1 of maximum 2 ouders/volwassen toezichters mee op het terrein. We vragen om tijdens deze aanwezigheid continu een mondmasker te dragen. We vragen ook om binnen de bubbel te blijven en dus geen andere ruimtes te gaan opzoeken.
 • Douches zijn jammer genoeg gesloten. Zorg zeker wél voor een handdoek, reservekledij en reserveschoenen en een plastic zak om eventueel vuile kledij en schoenen terug mee naar huis te nemen.

Onze bar zal tijdelijk gesloten blijven. Je zal bij ons dus geen drinken kunnen kopen tijdens een feestje. Het is jullie wel toegestaan eigen drank mee te brengen en bij ons te nuttigen. Wel vragen we dat de voorziene uren van het feestje hierdoor niet in het gedrang komen en dat de gebruikte ruimte proper achtergelaten wordt.