Kraak de code


Zin in een portie sport, spel en avontuur met jullie gezinsbubbel?

Goed nieuws! We hebben ons spel "kraak de code" verlengd!

Je kan dit nog spelen op zaterdag 27/2 of zaterdag 6/3.

 

Met “Kraak de code” ga je met het gezin voor een gezonde dosis beweging.
Originele en gevarieerde opdrachten die jullie creativiteit stimuleren wisselen we af met enkele avontuurlijke uitdagingen voor zij die het wensen. Wie de code kan kraken, zal de schatkoffer (met een kleine smakelijke verrassing voor de kinderen) kunnen openen.

Een leuk avontuur voor het ganse gezin in het Provinciaal Domein de Brielmeersen. 

Je start en eindigt op het outdoor terrein van Teamadventure met enkele avontuurlijke doe-activiteiten! De zombies in onze zombiebeek kijken er van onder het ijs al naar uit om terug kinderen boven zich te zien slingeren! Welke ouder durft het ook aan? 

Tussendoor stuurt het spel - dat je op jouw smartphone downloadt - jullie doorheen de Brielmeersen waar jullie leuke opdrachten te wachten staan. Het doel is om de juiste cijfers te achterhalen om zo de code te kraken! Een code die je nodig hebt om de schatkist op het einde te kunnen openen! In de kist vinden jullie iets lekkers voor de kinderen.

Reserveren is verplicht en kan via deze link:

  

Voorbereiding thuis: 

Download de app ‘Action track’ op jouw smartphone. Deze heeft dit icoontje en vind je in de App store (voor IPhone) of Play store (voor Android). 

Wat heb je nodig? Een opgeladen smartphone, jouw wandelschoenen en warme kledij!

Afstand af te leggen: +/- 4 km

Start: ingang domein teamadventure (kant lasershootterrein) – daar bezorgt een medewerker jullie de QR code om te starten.

Kostprijs: € 10 per startcode en dus per smartphone (ideaal op maat van één gezin).

Geschatte duurtijd: +/- 2 uur

Leeftijd: de opdrachten zijn opgesteld met als doelpubliek volwassenen met kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen kunnen gerust mee wandelen of zelfs in de buggy is het parcours haalbaar.

Opgelet: Gelieve de 1.5m distancing te respecteren als u andere gezinnen tegenkomt.