Escape box

Zijn jullie gebeten om het raadselachtige avontuur van het UNK volk te ontcijferen en hen te bevrijden? Boek dan onze “escape box”.  Zoek met het volledige gezin of met vrienden een leuk plekje in de zon in provinciaal domein De Brielmeersen in Deinze, ontcijfer de eerste code om de box te openen en laat het avontuur beginnen.

Voor welke leeftijden is deze escape box geschikt?

Vanaf 14 jaar is deze escape game zelfstandig te spelen zonder begeleiding van ouders. Bij deelnemers jonger dan 14 jaren raden we echt aan om begeleiding van ouders te voorzien aangezien het probleemoplossend denken in verschillende moeilijkheidsgraden ligt.

Maar de box is dus zeker uitdagend genoeg om onder volwassenen te spelen.

Wist je dat de escape box ook een heel leuke activiteit is om met jouw klas of school te spelen?
Of wat dacht je van een teambuilding onder collega's?
We hebben aangepaste combinatie mogelijkheden om er een heel toffe dag van te maken.
Neem gerust even contact op: daan@teamadventure.be

MEER INFO EN RESERVEREN VIND JE HIERONDER

Halloween zoektocht

Halloween zoektocht

Met deze spooky wandelzoektocht ga je met het gezin voor een gezonde dosis beweging. We onderwerpen jullie aan originele en gevarieerde opdrachten die jullie creativiteit stimuleren. Breng je alle griezelopdrachten tot een goed einde dan ligt er nog een smakelijke verrassing te wachten!

Een fantastisch avontuur voor het ganse gezin in het centrum van Deinze. 

Je start en eindigt aan binnenspeeltuin Kids Adventure. Tussendoor stuurt het spel - dat je op jouw smartphone downloadt - jullie doorheen het centrum van Deinze (én op het reuzenrad) waar jullie leuke opdrachten te wachten staan.

Wanneer: Vanaf zaterdag 30 okt tot en met zondag 7 nov. Je kan vrij starten ergens tussen 13u en 17u. RESERVEREN IS VERPLICHT! 
Merk op dat je bij het boeken als "tijdslot" een uur tussen 13u en 17u zal kunnen kiezen. Dat geeft ons een indicatie maar je kan gerust nog wat schuiven.

Afstand af te leggen: +/- 3,5 km

Geschatte duurtijd: +/- 2 uur

Start: binnenspeeltuin Kids Adventure - daar bezorgt een medewerker jullie de  code om te starten.

Kostprijs: € 15 per startcode en dus per smartphone (kan perfect gespeeld worden met 1 gezin. Indien de kinderen elk het spel willen spelen, kan je een extra code aankopen). In de € 15 zijn eveneens inbegrepen: 

2 x toegangsticket voor het reuzenrad, 2 x kleine verrassing voor de kinderen

Je hebt eveneens de mogelijkheid om aan voordeeltarief extra tickets te kopen voor het reuzenrad  (wanneer je bv met meer dan 2 het rad op wil).

Leeftijd: de opdrachten zijn opgesteld met als doelpubliek volwassenen met kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen kunnen gerust mee wandelen of zelfs in de buggy is het parcours perfect haalbaar.

Klik hier voor een uitgeschreven handleiding van onze Halloween zoektocht.

Geen resultaten gevonden.

Vanaf 14 jaar is deze escape game zelfstandig te spelen zonder begeleiding van ouders. Bij deelnemers jonger dan 14 jaren raden we echt aan om begeleiding van ouders te voorzien aangezien het probleemoplossend denken in verschillende moeilijkheidsgraden ligt.

Maar de box is dus zeker uitdagend genoeg om onder volwassenen te spelen.

De box is niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar om alleen te spelen. 
Wens je een verjaardagsformule enkel voor kinderen? Dan bekijk je beter eens onze avontuurlijke "feestformules"

Wij raden aan om met 3 tot 5 personen met één box te spelen.

Ben je met meer? Dan kan je gerust meerdere boxen boeken en er eventueel wat extra spanning in steken door het tegen elkaar op te nemen...

We geloven dat een succesbeleving belangrijk is, vandaar dat we een systeem hebben ingevoerd dat jullie om de x tijd een tip geeft, zodat jullie sowieso het raadsel kunnen oplossen. Jullie kunnen dus wel verschil maken door sneller te zijn dan de tips ;-) 

Doe je het zonder tips? Dan vormen jullie een heel grote uitzondering! Durf de tips dus zeker te gebruiken...