Hiep, hiep, hoera!

Onze meest gekozen verjaardagsformule met 2 drankjes en 2 pannenkoeken. Smullen maar!

Vriendjes uitnodigen op jouw feest?
Kies een datum en boek

Praktisch

Vier jouw verjaardag in Teamadventure en het wordt een spetterend feest! 

Kies de activiteiten die jij het leukst vindt en beleef een topnamiddag samen met je vrienden en vriendinnen. 

Activiteiten die aan bod komen.

Deze verjaardagen interesseren je misschien ook

Er is er 1 jarig...

Er is er 1 jarig...

... hoera, hoera!

Onze basisformule voor een spetterend feest, met 1 drankje en 1 pannenkoek voor elke genodigde. 

SuperCOOL

SuperCOOL

Wij voorzien voor de jarige en alle genodigden een ijsje en 2 drankjes.De ideale formule voor de liefhebbers van een heerlijk ijsje! 

Boem Patat!

Boem Patat!

Frietjes voor het feestvarken en alle gasten! In deze formule zitten 2 drankjes inbegrepen. Wij zorgen bovendien na het vele spelen voor heerlijke frietjes met een frikandel voor iedereen. Aan tafel!

Laserfun

Laserfun

Voor de avonturiers een sessie lasershooting in de indoor shooting hall onder de speeltuin, onder begeleiding. Daarnaast kan je spelen in de speeltuin en genieten van een drankje. We voorzien één drankje. Er zit nog geen pannenkoek, ijsje of frietjes in de formule maar die kan je kiezen bij de extras. De minimum leeftijd voor deze formule is 8 jaar.

Schattenjacht

Schattenjacht

Onder begeleiding gaan de kinderen op stap in de Brielmeersen waar ze zoveel mogelijk verschillende opdrachten moeten oplossen. De opdrachten staan op het scherm van onze telefoons. Elke keer ze een nieuwe locatie vinden/bereiken moeten ze ofwel een kleine game spelen, een foto zoeken, vraag oplossen... Naarmate het spel verder gaat krijgen ze tips waarmee ze de verborgen link kunnen raden. Na de zoektocht keren we terug naar de binnenspeeltuin en is er nog tijd om te spelen. We voorzien ook één drankje. Er zit nog geen pannenkoek, ijsje of frietjes in de formule maar die kan je kiezen bij de extras.  De minimum leeftijd voor deze formule is 8 jaar.

Lasershoot sessie Kids

Lasershoot sessie Kids

45 min speelplezier met je vrienden en vriendinnen in onze indoor lasershoothal. Superleuk en veilig. In deze prijs zitten er geen drankje of pannenkoek, enkel tonnen laserplezier. (Minimum 8 deelnemers)

Wens je een formule waarbij je ook toegang krijgt tot de speeltuin en waar een drankje (en eventueel ander lekkers) zit inbegrepen? Dan kijk je beter ook even naar de formule "laserfun".