Avonturensportdag Gent

TEAMADVENTURE biedt ook in Gent een aantrekkelijk en avontuurlijk sportpakket aan voor een avonturensportdag of sportieve meerdaagse. Wij bieden de mogelijkheid om zelf jullie dag(en) samen te stellen door een aantal activiteiten uit ons ruim aanbod te combineren. We zitten super gelegen in de mooie accommodatie van de Gentse Sport- en Roeivereniging. Ons gemotiveerd monitorenteam zorgt steeds voor een vlekkeloze organisatie en gespecialiseerde begeleiding op één van onze locaties.

Wil je meer info of reeds een sportdag reserveren?

Praktisch

Onze ervaren monitoren nemen de volledige organisatie in handen. 

> veel variatie in het aanbod

> mooi uitgewerkt programma

> avontuurlijke invulling op maat

> start- en einduur aan te passen

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Balspelen

Tchoukbal, bumball, baseball, rugby, American football, hockey, lacrosse,... en voetbal natuurlijk ook. Je kan je volledig uitleven in ons ruim aanbod aan balspelen. 

Slackline

Zorgvuldig balanceren op je voeten of al zittend of toch eerder wat dynamischer door te wandelen, springen of vliegen op de slackline. Deze speciale spanbanden leveren voor iedereen leuke en haalbare uitdagingen. Met de verschillende opstellingen kan iedereen al gauw verschillende skills.

Boogschieten

Aan de hand van een pijl en een boog proberen we recht in de roos te schieten. Wie wordt de nieuwe Robin Hood van Teamadventure? Maar er wordt niet alleen met pijl en boog geschoten. Ook de blaaspijpen liggen klaar voor jullie en tal van verschillende doelwitten. Zo word je een volleerde schutter.

Raft

Raft met de grote boot op het water is altijd de max!
Activiteit op onze locatie in Gent

Car challenge

Een heel leuke teambuildingsopdracht waar je van alles kan en mag doen met een wagen die je normaal niet doet. Hij rijdt niet zelfstandig maar toch moet je parkeren, we kijken of we het milieuprobleem kunnen oplossen door extreem te carpoolen en nog tal van leuke opdrachten. 

Frisbee

Let op van de vliegende schijven! Probeer samen met jouw team de frisbee in het doel te krijgen of in de Kan Jam. Leuke en speelse manier

Teambuilding

Elkaar op een andere manier beter leren kennen, kan je doen door onze teambuilding. Werk samen, communiceer en zo zal je snel de proef tot een goed einde kunnen brengen.

Vlottenbouw

Alles gaat vlotjes, of toch tenminste als het vlot goed gebouwd is...

Activiteit op onze locatie in Gent

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...