Sportdagen

Teamadventure biedt een mooi en avontuurlijk sportpakket aan. Het is is de ideale invulling voor een avonturensportdag. Wij bieden scholen en andere groepen de mogelijkheid om hun dag samen met ons in elkaar te boksen aan de hand van ons ruim aanbod. Ons monitorenteam, stuk voor stuk enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, staat garant voor een vlekkeloze organisatie en begeleiding. Deinze of een andere locatie? Teamadventure past zich aan aan uw wensen.

Blok weergave Lijst weergave
Avonturensportdag Deinze

Avonturensportdag Deinze

01/09/2017 - 28/06/2019

TEAMADVENTURE biedt een aantrekkelijk en avontuurlijk sportpakket aan als ideale invulling voor een avonturensportdag of sportieve meerdaagse. Wij bieden de mogelijkheid om zelf jullie dag(en) samen te stellen door een aantal activiteiten uit ons ruim aanbod te combineren. Ons gemotiveerd monitorenteam zorgt steeds voor een vlekkeloze organisatie en gespecialiseerde begeleiding op één van onze locaties.

Avonturensportdag Gent

Avonturensportdag Gent

01/09/2017 - 28/06/2019

TEAMADVENTURE biedt ook in Gent een aantrekkelijk en avontuurlijk sportpakket aan voor een avonturensportdag of sportieve meerdaagse. Wij bieden de mogelijkheid om zelf jullie dag(en) samen te stellen door een aantal activiteiten uit ons ruim aanbod te combineren. We zitten super gelegen in de mooie accommodatie van de Gentse Sport- en Roeivereniging. Ons gemotiveerd monitorenteam zorgt steeds voor een vlekkeloze organisatie en gespecialiseerde begeleiding op één van onze locaties.

Avonturensportdag op locatie

Avonturensportdag op locatie

01/09/2017 - 28/06/2019

Heb je liever een sportdag op jouw school of een externe locatie. TEAMADVENTURE biedt een aantrekkelijk sportpakket aan als ideale invulling voor een avonturensportdag of sportieve meerdaagse. Wij bieden de mogelijkheid om zelf jullie dag(en) samen te stellen door een aantal activiteiten uit ons ruim aanbod te combineren. Ons gemotiveerd monitorenteam zorgt steeds voor een vlekkeloze organisatie en gespecialiseerde begeleiding op één van onze locaties.

Lasershoot

Net iets anders dan paintball maar minstens even leuk. Ook al vuur je geen paintballetjes af, je kan de anderen van veel verder afschieten met deze laserpistolen. Je ziet op je scherm wie je geraakt hebt, of (maar dat is dan minder) door wie je geraakt bent. Verschillende opdrachten waarbij je tactisch moet denken en vooral raak schieten. Plezier gegarandeerd zonder de verf. Ben je geraakt, dan maakt een luid signaal dat duidelijk voor iedereen.

(Op onze locatie in Deinze of eigen locatie)

Vijverfun

Ongetwijfeld plezier op in en rond de vijver op ons domein in Deinze. 

Slackline

Zorgvuldig balanceren op je voeten of al zittend of toch eerder wat dynamischer door te wandelen, springen of vliegen op de slackline. Deze speciale spanbanden leveren voor iedereen leuke en haalbare uitdagingen. Met de verschillende opstellingen kan iedereen al gauw verschillende skills.

Hindernissenparcours

Onze zombiebeek op ons vorig terrein was niet mogelijk om mee te verhuizen, dus hebben we een nieuw parcours gebouwd die een aantal nieuwe hindernissen combineert met de leukste van het ‘oude’ parcours. Maar de uitdaging blijft om droog de overkant te bereiken.

In de winter van 2018 wordt er een tweede parcours gebouwd.

(enkel op onze locatie in Deinze)

Tchoukbal

Een leuk en spannend balspel voor jongens en meisjes. Grote of kleine bal, 2 of 4 'trampolines'. Balvaardigheid en spelinzicht helpen natuurlijk maar het is altijd een leuk spel.

Car challenge

Een heel leuke teambuildingsopdracht waar je van alles kan en mag doen met een wagen die je normaal niet doet. Hij rijdt niet zelfstandig maar toch moet je parkeren, we kijken of we het milieuprobleem kunnen oplossen door extreem te carpoolen en nog tal van leuke opdrachten. 

Team Challenge

Jullie krijgen een aantal proeven die jullie als team zullen moeten afwerken. Leuke uitdagende proeven waarbij je bijvoorbeeld over de ladder moet met zijn allen, over een muur, zelf een brug bouwen.. en dat allemaal om tot bij de beker te komen.

Digitale Zoektocht

De GPS toestellen werden vernieuwd door grote smartphones die jullie nog steeds begeleiden van punt naar punt. Foto’s zoeken blijft 1 van de opdrachten maar je moet nu ook puzzels maken, onze eigen pokemon vangen, enkele vragen oplossen, foto’s trekken, kortom een gevarieerde zoektocht vol leuke opdrachten.

Teambuilding

Elkaar op een andere manier beter leren kennen, kan je doen door onze teambuilding. Werk samen, communiceer en zo zal je snel de proef tot een goed einde kunnen brengen.

Frisbee

Let op van de vliegende schijven! Probeer samen met jouw team de frisbee in het doel te krijgen of in de Kan Jam. Leuke en speelse manier

Bulls Eye

Op deze inflatable hang je met rekkers vast, maar is de kunst om je zo snel en vaak mogelijk een weg te banen naar de “bulls eye” in het midden. Met een variatie aan spelvormen is dit een bron van puur plezier!

Boogschieten

Aan de hand van een pijl en een boog proberen we recht in de roos te schieten. Wie wordt de nieuwe Robin Hood van Teamadventure? Maar er wordt niet alleen met pijl en boog geschoten. Ook de blaaspijpen liggen klaar voor jullie en tal van verschillende doelwitten. Zo word je een volleerde schutter.

Balspelen

Tchoukbal, bumball, baseball, rugby, American football, hockey, lacrosse,... en voetbal natuurlijk ook. Je kan je volledig uitleven in ons ruim aanbod aan balspelen. 

Raft

Raft met de grote boot op het water is altijd de max!
Activiteit op onze locatie in Gent

Vlottenbouw

Alles gaat vlotjes, of toch tenminste als het vlot goed gebouwd is...

Activiteit op onze locatie in Gent

Piratenmast

We nemen je mee naar onze opblaasbare piratenboot met een hoge mast. Jullie worden de nieuwe knechten en moeten op en af de mast om voldoende kanonskogels te verzamelen. De andere teams proberen jou te dwarsbomen dus hoe sneller je op de mast kruipt, hoe sneller jij een echte piraat wordt. We zijn uiteraard moderne piraten. Onze mast is uitgerust met digitale knoppen die de score bijhouden bij tal van leuke spelletjes. Ogen openhouden en snel zijn is soms de boodschap.